Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

Οι οικονομικα αδυναμοι θα πεινασουν με τα νεα μετρα.

Η Επιμονη του διαχειριστη μας στο αρχικο του σχεδιο ειναι δεδομενη,μιλαει για μη αναδιαρθρωση..δηλαδη μας λεει οτι δεν θα πτωχευσουμε ενω ειμαστε ηδη πτωχευμενοι,λεει οτι δεν θα παει σε εκλογες ενω γνωριζει οτι το κομμα του δεν εχει την εμπιστοσυνη και την ψηφο του λαου για οσα κανει και το χειροτερο μας λεει οτι δεν θα κανει ανασχηματισμο.

Δηλαδη θα κρατησει την ιδια ανικανη παρεουλα να αποφασιζει για εμας και να τσακωνεται μεταξυ της,δηλαδη θελοντας και μη μας οδηγει στο χειροτερο αδιεξοδο που εχει βρεθει η χωρα απο την περιοδο του δευτερου παγκοσμιου πολεμου.

Αυτο που δεν μας λεει ειναι πως θα καταφερει να μας διασωσει,οχι παντως με τα ιδια μετρα που εχει παρει εως τωρα και εχουν αποτυχει πληρως,πως θα οδηγηθουμε σε μια υποτυπωδη εστω αναπτυξη...δεν το βλεπω ουτε μετα απο εικοσι χρονια αυτο,και πως θα μας απαλλαξει απο την αστεια παρουσια του.
Εδω η χωρα καιγεται και εκεινος δειχνει ινδικες ταινιες αναπτυξης στους φιλους του,αντι να παιρνει μετρα να καλυτερεψει λιγο την μαυρη κατασταση μας εκεινος καινει ευχολογια και εξαγγελει νεες νικες και επιτυχιες.
Και το κακο ειναι οτι οι ξενοι συνεχιζουν και τον βραβευουν για διαφορα ανυποστατα πραγματα,τελευταια βραβευτηκε για την νομοθεσια του περι απαγορευσης του καπνισματος ...που τελικα απετυχε και αυτη οπως και οποια αλλη νομοθετικη ρυθμιση εκανε.

Τα νεα μετρα ειναι κοντα,και ο Λοβερδος ηδη λεει οτι δεν θα ειναι αρκετα και οτι θα πρεπει να παρουν και νεωτερα μετρα,καλα αυτος ειναι εκτος πραγματικοτητας εδω και 20 μηνες καλυτερα να επαιζε σε καμια σαπουνοπερα να γελαγαμε και λιγο.
Διοτι για γελια ειναι οποιος εχει το θρασσος να λεει οτι τα νοσοκομεια δεν εχουν ελλειψεις,εχει παει σε κανενα να το διαπιστωσει?
Αλλα η φιλοσοφια τους ειναι απλη.
Οπως ειπαν οτι λεφτα υπαρχουν και το πιστεψε ο χαζολαος,ετσι λενε οτι υπαρχουν και υλικα στα νοσοκομεια,πες,πες κατι θα πιστεψει ο κοσμος σκεφτονται.

Τα ενα μετρα θα πληξουν αυτους που πλητουν παντα,τους χαμηλοσυνταξιουχους,τους μισθωτους των 800 ευρω και κατω,τους ανεργους.
Αληθεια θυμαται κανεις την εξαγγελια οτι θα βγαλουν νομο να πληρωνουν οι ανεργοι μισο εισητηριο στα μμμ?
Εγω την θυμαμαι,εκεινοι που την ειπαν....Ρεππας...την ξεχασαν,ετσι κανουν παντα,λενε κατι απλα για να ακουστει και μετα το ξεχνανε,εκεινες τις πολλες θεσεις εργασιας τι τις κανανε?
Εγω μονο οτι αυξανετε η ανεργια συνεχως διαπιστωνω.

Μας κυβερνανε ανικανοι,το εχω γραψει δεκαδες φορες και θα το γραφω συνεχεια,μας κυβερνανε αστειοι τυποι χωρις οραμα για την χωρα,το μονο τους οραμα ειναι οι τραπεζιτες,δειτε την τελευταια συνεντευξη του Μαξ Καιζερ,ξυπνηστε,αυτοι ενα μονο πραγμα δεν θελουν.

Το δικο μας καλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: