Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

Ποια Γσεε.....μας χρειαζεται μια Γσαε.

Η Αχρηστη πλεον για τον Λαο... Γενικη συνομοσπονδια εργατων Ελλαδος πρεπει να ειναι μεσα στις υπηρεσιες που πρεπει να καταργηθουν,αν και δεν συγκαταλεγεται στο δημοσιο τομεα ειναι και λειτουργει ακριβως σαν το χειροτερο κομματι του δημοσιου τομεα.

Εκτος τοπου και χρονου οι συνδικαλιστες που την αποτελουν απλα παρατηρουν αμιλητοι και απραγοι οσα συμβαινουν εναντιον των εργαζομενων,και δεν ειναι μονο τωρα στην διαρκεια της κρισης που η Γσεε ειναι ανικανη να συμβαδισει με τις αναγκες τους,εχει γινει πλεον αστειο να λεει καποιος οτι αυτοι υποστηριζουν τις αναγκες και τα προβληματα τους.
Απλα κανουν μια απεργια που και που για να μην ξεχαστουν.

Αυτο που χρειαζεται πλεον ειναι να ιδρυθει μια ομαδα για την υπερασπιση των ανεργων διοτι ετσι οπως παει θα ειναι περισσοτεροι απο τους εργαζομενους και δεν εχουν και καμια υποστηρηξη απο κανεναν φορεα ουτε αντιπροσωπευονται απο κανεναν.

Και φυσικα παραμερισμενοι δεν εχουν καμια ελπιδα να στρεψει η διαχειρηση της χωρας το βλεμμα της προς αυτους διοτι δεν μπορουν να ασκησουν πιεση ωστε να προστατευθουν και να απαιτησουν περισσοτερα δικαιωματα.

Το πως μπορει να γινει αυτο δεν το γνωριζω αλλα πλεον ειναι απαραιτητο οι ανεργοι να δειξουν την δυναμη και την ενωτικη κινηση τους ωστε να μπορεσουν να επιβιωσουν διοτι οπως παει η κατασταση το να βρει καποιος εργασια θα ειναι σαν να εχει κερδισει το τζοκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: