Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Και οι πεθαμενοι εχουν.....λεφτα

Ο πιο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας αλλα και εκλεκτος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ αφου παρ'ολους τους φορους που εβαλε απετυχε σε οποιο σχεδιο ειχε....σκεφτηκε......

Βρε παιδι μου απο τους ζωντανους οτι ειχα να παρω το πηρα,απο εκεινους που επρεπε να τα παρω δεν τα πηρα,ολοι οι προυπολογισμοι μου ηταν τζιφος,ολα τα φορολογικα νομοσχεδια μου ηταν μαλακια,τι αλλο να κανω για να τα μαζεψω τα ρημαδια τα λεφτα που υπαρχουν?

Βαζει τωρα και τους ανεργους να πληρωνουν 40 ευρω για να παρουν μερος στα τεστ δεξιοτητων του ασεπ,ποσα θα μαζεψει?απο τα τρια το μακρυτερο οπως εχει μαζεψει μεχρι τωρα.

Λοιπον το αποφασισε,λεφτα εχουν και οι νεκροι,καιρος να πληρωσουν διοτι τοσα χρονια φοροδιαφευγουν.
Και ετσι θα βρει κατι αμομειναρια τραπεζικων καταθεσεων που οι νεκροι δεν προλαβαν να παρουν απο τις τραπεζες,πες γιατι πεθαναν ξαφνικα,πες γιατι το ειχαν ξεχασει,πες γιατι κατι ηξεραν και αυτοι οτι καποιος ανικανος θα χρειαστει λεφτα.

Και ετσι θα μαζεψει απο εκει και παλι ψιχουλα,να μας σωσει αποκλειεται,μα δεν ειναι αυτο που επιζητει,αυτο που θελει ειναι ......

Να ξεθαψει τους νεκρους και να τους παρει τα χρυσα δοντια,φανταζεστε ποσο χρυσο θα μαζεψει με τοσα χρυσα δοντια εκατομμυριων Ελληνων?

Θα του φτανει να παει και να ερθει στην Νεα Υορκη οσες φορες θελει με το τζετ,και δεν θα μπορει να του πει τιποτα κανεις μας.

Τα δοντια σας προσοχη,αυτος μετα απο τοσες αποτυχιες μπορει να τα παρει και απο εμας τους ζωντανους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: