Σάββατο, Απριλίου 23, 2011

Ο Ιουδας κρεμαστηκε μετα την προδοσια,ποιος πολιτικος εχει το θαρρος να κανει το ιδιο?

Επι δεκαετιες κρατανε την χωρα ομηρο των δικων τους φιλοδοξιων,μας εχουν σαν παιχνιδι που αποσκοπει στην διασκεδαση και τον εντυπωσιασμο των ηλιθιων τους επιδιωξεων,επαγγελματιες κακοι του χειριστου ειδους...οι πολιτικοι.
Με μεγαλο θρασος απαιτουν υπακοη σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια που εχουν το δικαιωμα μονο αυτο να επιβιωνουν,ο λαος πρεπει να ζει στην δικτατορια των απαραδεκτων αποφασεων τους για λιτοτητα και φτωχεια.
Η χωρα πρεπει να βγει απο αυτον τον ολεθρο για τον οποιο την προετοιμαζουν,ο λαος πρεπει να αντισταθει στην επιθεση κατα μετωπο που δεχεται απο ξενοφερτους και ξενογλωσσους κατακτητες που εμφανιστηκαν σαν σωτηρες με ψεματα και κατελαβαν την εξουσια εν ονοματι των εντολεων τους.

Δεν χωραει αμφιβολια οτι ο διαχειριστης μας ειναι ανικανος σε οσα εχει κανει και σε οσα θελει να κανει,και το χειροτερο ειναι οτι δεν γυρναει να κοιταξει το χαος που δημιουργει με τις τρελες αποφασεις του,αυτος και το τσουρμο που σερνει μαζι του ειναι επικινδυνοι για την χωρα,προδιδουν το συνταγμα και δημιουργουν νεα δεδομενα κατα την δικη τους μειωμενη αντιληψη.

Οι υπολοιπες ομαδουλες κομματων αφημενοι στην ανια τους περιμενουν τα αποτελεσματα της καταστροφης της χωρας ωστε να βρεθουν και καπου δικαιωμενοι και ξεχνανε οτι ειναι μερος του προβληματος και οχι η λυση του.
Που θα καταληξει το πραγμα?
Μπορουν να κρεμαστουν μονοι τους η πρεπει να βαλουμε ενα χερι και εμεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια: