Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

Μονη πολιτικη του Παπανδρεου,τρομος,φοβος και απειλες

Μια πρωτοφανη κατασταση ζουμε εδω και δυο σχεδον χρονια,απο την ημερα που αποφασισε μετα τις υπογειες συνομιλιες του να μας παει στο ΔΝΤ ο διαχειριστης μας εχει καλυψει καθε πολιτικο μετρο ο τρομος,ο φοβος και οι απειλες.
Φημες,διαδοσεις,δηλωσεις,εξαγγελιες,ολες ενορχηστρωμενες επανω στην δημιουργια κλιματος ανασφαλειας και φοβου στον λαο,εχουν μπει στο κολπο ολοι οι κολλητοι του Γιωργακη,ευρωβουλευτες,ευρωπαιοι κομισαριοι,διοικητες,συνεταιροι του στο κολπο και κυριωτερα τα πληρωμενα παπαγαλακια του στα μεσα μαζικης ενημερωσης.

Δεν υπαρχει σαλιο,μεχρι τελος Ιουλιου θα εχουμε χρηματα,θα επιστρεψουμε στην δραχμη,θα κλεισουν τα νοσοκομεια,δεν θα εχουμε να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις.

Και ολα αυτα με σκοπο την τρομοκρατηση του λαου ωστε να δεχτει ολα τα απανθρωπα μετρα που θα παρουν,διοτι μετα απο ενα χρονο μνημονιου ειμαστε σε χειροτερο σημειο απο εκεινο που ειμασταν οταν μπηκαμε.
Και περιμενουν με τετοια φιλοσοφια να υπαρξει αναπτυξη σε οποιονδηποτε τομεα,περιμενουν εναν φτωχο λαο να ξεπληρωσει μεσω φορων τα δανεια που επι δεκαετιες επαιρναν αυτοι για να κανουν την πολιτικη τους.

Με απειλη για την συναινεση,τελευταια θελει και απο αυτη....αρκει να συμφωνει ο αλλος απολυτα με τις θεσεις του ο διαχειριστης μας κανει ταξιδακια σε μικρες πολεις οπου γιουχαρεται ενω δεν το αναφερει κανεις και κλειδωνει τα σκληρα μετρα τα οποια θα ειναι μονο προσωρινα διοτι θα ερθουν και επομενα.

Οποιος μετα απο ολα αυτα εχει και την ελαχιστη αισιοδοξια θα πρεπει να το συζητησει με τον εαυτο του και να βρει μια λυση,καλυτερη το κοντυνοτερο ψυχιατρικο νοσοκομειο,μην περιμενετε νοσηλεια αλλα τουλαχιστον ενα χαπι θα ειναι διαθεσιμο αν δεν ειναι σε ελλειψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: