Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Θα μας εκβιαζουν οσο εκβιαζομαστε,θα μας κοροιδευουν οσο κοροιδευομαστε

Συνεχιζεται η φιλολογια περι συναινεσης,ο ιδιος ο διαχειριστης μας επιμενει σε αυτην,μονο που εκεινος εννοει σαν συναινεση τη υποταγη στον εκβιασμο που εχει φερει στο τραπεζι,ναι εχει και εκβιασμο εκτος απο οπλο στο τραπεζι.

Ειδατε για ποτε σταματησαν οι δηλωσεις τυπου Δαμανακη και λοιπων αχρειων περι πτωχευσεως,μα αφου πτωχευμενοι ειμαστε τι χειροτερο μπορει να μας συμβει?
Δηλαδη εγω 2 χρονια ανεργος ανω των 50 ετων.... τι περιμενω καλυτερευση των συνθηκων που ζω?

Η μητερα μου στο νοσοκομειο εναμυσι χρονο,σημερα δεν ειχαν για ακομη μια φορα τα φαρμακα της,τι περιμενει καλυτερη περιθαλψη και νοσηλεια?

Οι μονοι που φοβουνται πλεον την καταρρευση ειναι οι πολιτικοι,διοτι παιζουν το κεφαλι τους,την εξουσια και τον μισθο τους μαζι,εγω τι εχω να χασω....τιποτα.

Και μας κοροιδευουν ασυστολα γελοιοι πολιτικοι,μας υποσχονται εξοδο απο ενα λακκο που δεν θα βγουμε ποτε,και οταν καποτε βγουμε,σε επομενες γενιες θα εχουμε ξεχασει τι σημαινει Ελλαδα και πως ζουσαν οι Ελληνες το 2000.

Ο Παπανδρεου εχει ρητες εντολες,πρεπει να καταστρεψει την μεσαια ταξη και να προετοιμασει την χωρα για την επομενη φαση,για την εποχη της παγκοσμιας διακυβερνησης,αυτος ειναι και ο μονος του στοχος.
Δεν σας κανει να απορειτε το οτι ακομη και τα ευκολα τα εκανε επιτηδες δυσκολα?
Δεν ειναι ο σκοπος του η ανορθωση της χωρας,και δυστυχως εμεις κοιταμε προς τα εκει.
Αν δεν αντιδρασουμε ακαριαια τοτε οταν τελειωσει η θητεια του θα εχει καταφερει οτι δεν καταφεραν τοσες χιλιαδες χρονια τοσοι εχθροι του Ελληνισμου.

Την καταστροφη της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: