Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

Οι Δεκο και οι απολυσεις ηταν το κολπο

Μας γκαστρωσαν οπως λενε στους εκβιασμους και στις εξαγγελιες των νεων μετρων,την μια μερα το ενα την επομενη το αλλο,τα παπαγαλακια τους κανουν τελικα πολυ καλη δουλεια,εκβιασμοι,απειλες,δεν θα εχουμε να φαμε,εγινε της ποπης στην χωρα,ετρεχαν να παρουν τα λεφτα τους απο τις τραπεζες....γιατι ολα αυτα?

Ειναι το γνωστο κολπο να ανακοινωνουν τα πολυ χειροτερα μετρα για να καταφερνουν τελικα να νοιωθουμε και ανακουφισμενοι οταν επιβαλλουν τα απλως χειροτερα.
Και ποιος ηταν ο στοχος αυτη την φορα?

Λενε οι κουφιοκεφαλακηδες...αν τους πουμε οτι θα πουλησουμε τα παντα και οτι θα απολυσουμε δημοσιους υπαλληλους...θα αντιδρασουν,ενω αν μαζι με αυτα τους πουμε οτι θα αυξησουμε τους φορους τον φπα και αλλα εισπρακτικα μετρα θα παθουν καρδιακο,οποτε τους λεμε το δευτερο και μετα ανακοινωνουμε το πρωτο μονο......και ανακουφιζονται αυτοι,και τον σκοπο μας τον πετυχαμε εμεις.
Βλεπετε κανεναν να αντιδρα που θα πουληθει το συμπαν?
Οχι διοτι θα καταλαβει αργοτερα το κακο.
Ο μονος που αντεδρασε γενικα ηταν ο διαχειριστης μας που ηθελε να βγαλει και νομο εναντια στο ξεπουλημα....θυμαστε?δεν μπορει να μην θυμαστε προσφατο ειναι το επεισοδειο.

Τελικα ειμαστε ενας λαος για γελια,μας παιζουν το ταμπουρλο και εμεις χορευουμε σαν μαιμουδες του τσιρκου.
Ενω επρεπε εμεις να τους παιζαμε το ιδιο οργανο και να τους καναμε να χορευουν τσιφτετελι.
Ερημε λαε.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: