Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

Ποιος ηγετης καταντησε Ικετης?

Ξεκινησε με τσαμπουκα αν και υπογειως ειχε συμφωνησει τα επομενα βηματα του,αρχισε να μιλαει για οπλα στο τραπεζι και μας θυμισε τον Μικρο Σεριφη,με αυτον μεγαλωσαμε και πιστευαμε οτι οπως εκεινος θα νικαγε και αυτος σε καθε μαχη.....απογοητευτηκαμε.

Συνεχισε με κοκκινες γραμμες τις οποιες τις πηγαινε ολο και πιο πισω και τελικα ξεφτισανε απο το πολυ κουνημα,κι'εμεις νομισαμε οτι ηταν σαν τον Μπλεηκ τον πολεμιστη και οτι θα πολεμαγε για να μας σωσει....απελπιστηκαμε.

Μιλησε για επιτευγματα,νικες ,επιτυχιες και εμεις βλεπαμε τις ηττες και τις αποτυχιες να ερχονται η μια μετα την αλλη,μας εκβιασε και μας μπλοφαρε,τοτε καταλαβαμε οτι ειχαμε να κανουμε με τον εφιαλτη που προδωσε τον Λεωνιδα στις Θερμοπυλες,πονεσαμε.

Γυρισε ολο τον κοσμο,μας αποκαλεσε διεφθαρμενους,ειπε την χωρα Τιτανικο,μας εκλεψε οτι ειχαμε,μας καταδικασε στην φτωχεια,μιλαγε για οικονομικα αδυναμους και φροντιζε τους δυνατους,μας θυμισε τον δικτατορα που ειχε φυγει αλλα σε χειροτερη μορφη,εκεινον ξεραμε τι να τον πουμε,αυτον τι να τον κανουμε?

Ενας αποτυχημενος ηγετης,ενας οραματιστης της 79ης θεσης που απετυχε να κανει το οραμα του πραγματικοτητα,και ακομη και τωρα στο τελος επιμενει στους εκβιασμους και την απατη.

Ποσο μας θυμιζει οτι πιο αποτυχημενο περασε απο την χωρα τοσες δεκαετιες.....

Τον εαυτο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: