Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

H δικη μου μαχη

Ειμαστε ολοι οι σκεπτομενοι πολιτες υπο το σοκ που μας εχει προκαλεσει εδω και δυο σχεδον χρονια η καταληψη της εξουσιας απο το κυβερνων"δημοκρατικο κομμα",εγω οπως και πολλοι αλλοι προσπαθουμε να καταλαβουμε προς τα που θα παει αυτη η κατασταση,δεν ειναι ευκολο να πιστεψει καποιος οτι υπαρχει ανθρωπος σε τετοια θεση στην Ελλαδα που θελει τοσο πολυ να εκπληρωσει το οραμα του οπως ο Κυβερνητης μας....με καθε κοστος!!!

Οι περισσοτεροι απο εμας με μονο οπλο το διαδυκτιο,στις αρχες ηταν φοβερα δυσκολο,ολοι ειχαν πιστεψει στο ψεμα,δεν υπηρχε αμφισβητηση απο κανεναν σχεδον,σιγα σιγα αρχισε να καταλαβαινει ο κοσμος τι συμβαινει,πολλες οι υβρεις,σε διαφορες μορφες,σε προσωπικο επιπεδο,με κροιδευαν πολλοι οτι το παιζω ανεργος ενω ειμαι πραγματικα ενας βολεμενος δημοσιος υπαλληλος(σικ).

Διαβαζω πολυ,μαθαινω απο πολλες πηγες,δεν πιστευω πλεον τις ειδησεις των ΜΜΕ,καταλαβαινω το παιχνιδι,η συνεχεια δεν θα ειναι ευχαριστη,και για εναν ανεργο αυτο ειναι δυσκολοτερο.
Η μεγαλη μαχη μου δινεται στο νοσοκομειο,εκει ειμαι καποιες ωρες καθε μερα,να με βλεπει,να βοηθαω,νευριαζω χειροτερα μερικες φορες,γιατι την ωρα που αυτοι τρωνε γευματα 7000 ευρω και ξοδευουν 150000 ευρω για ταξιδια στην Νεα Υορκη στο νοσοκομειο δεν υπαρχουν υλικα και φαρμακα,απο που να βρεις απαντησεις,ακομη και τηλεφωνο να παρεις αδιαφορουν τελειως.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....οποιος το καταλαβει θα εχει τουλαχιστον κανει ενα καλο στον εαυτο του.

Εχουμε προδοτες πολιτικους που ακολουθουν τις εντολες των ξενων αφεντικων τους,δεν μπορει να εχει ελλειψη φαρμακων ενα νοσοκομειο οταν αυτοι πληρωνονται με εκατονταδες χιλιαδες ευρω τον χρονο για να μας πουλανε,δεν ειναι δυνατον να μιλανε για περικοπες στα επιδοματα ανεργιας οταν οι μισθοι τους ειναι εκατονταπλασιοι του επιδοματος αυτου.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πολλες φορες με εχουν απειλησει μεσω αλλων ιστολογιων που ανεβαζουν τις αναρτησεις μου οτι θα καταληξω στην  φυλακη...
Ε....και?
Και εδω που ειμαι τι ζω?
Υπαρχει χειροτερη φυλακη απο την πολυχρονη ανεργια?
Ποιος απο τους υπουργους που καλοπληρωνονται γνωριζει τι παει να πει αυτο?
ΚΑΝΕΝΑΣ
Αυτοι νοιαζονται για την καλοπεραση τους και για να εξαγγελουν μετρα τα οποια ποτε δεν τιθενται σε εφαρμογη.
Γιατι δεν βγαινει η Κατσελη να μας πει ποσες θεσεις εργασιας δημιουργησαν τα προγραμματα που εξηγγειλε περυσι?
Γιατι δεν παραιτειται ο Παπακωσταντινου οπως υποσχεθηκε οτι θα κανει αν χρειαστει να παρει αλλα μετρα?
Γιατι δεν παραιτειτει ο Λοβερδος αντι να κλαιει απο εδω και απο εκει ενω παει για τα γενεθλια του στην Γενευη?
Και τελικα

Γιατι δεν μας αφηνουν ησυχους...εχουμε τοσες δικες μας μαχες να δωσουμε,δεν μπορουμε να παιρνουμε παραδειγμα απο τις δικες τους.

Που τις εχουν χασει ολες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: