Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

To επομενο Νησι

Τα νησια επαιξαν πολυ σημαντικο ρολο στην ζωη μας τους τελευταιους 20 μηνες,και πολιτικα και καλλιτεχνικα ολα γυριζαν,αποφασιστηκαν και εξαγγελθηκαν απο αυτα.
Ο προορισμος μας ηταν επισης ενα νησι,δεν τα καταφεραμε παρα τις υποσχεσεις να φτασουμε ως εκει,μια χωρα μισοβυθισμενη οπως την περιεγραφε μηνες πριν ο διαχειριστης της...Τιτανικος.

Η εξελιξη ηταν διαφορετικη απο οτι την περιμεναμε,αντι να αλλαξει την φιλοσοφια μας αλλαξε την πιστη,αντι να καθαρισει την βρωμια και την σαπιλα μας καθαρισε τα πορτοφολια,αντι να δωσει οραμα σαν οραματιστης μας εδωσε εφιαλτες και αγωνιες.
Οι υποσχεσεις για το νησι που μας προοριζε να παμε εμειναν θολα ονειρα,με εκβιασμους και απειλες δεν ξεκινανε πλοια,αυτα χρειαζονται πληρωμα που να πιστευει οτι μπορει να κανει το ταξιδι και να εμπιστευεται τον καπετανιο.

Ποιο να ειναι το επομενο Νησι....αυτο που ειδαμε στις τηλεοπτικες μας οθονες μας συγκινησε,αυτο που ηταν να παμε το χασαμε,αυτο απο το οποιο μας ανηγγειλε το ταξιδι το εχει και ο ιδιος ξεχασει.

Το επομενο Νησι οσοι το φτασουν θα το κανουν κολυμπωντας,δεν εχουμε πλεον πλοιο ουτε βαρκες με κουπια,οτι θα μας εχει απομεινει θα ειναι τα ρουχα που φοραμε,απο την αρχη ξανα,τοσα χαμενα χρονια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: