Σάββατο, Ιουνίου 25, 2011

Η Βίβλος τής παγκόσμιας ελίτ



Γράφει ο Μαν. Αστρεινίδης 
Διεθνολόγος - Ερευνητής

Ένα βιβλίο αποκαλυπτικό των προθέσεων της παγκόσμιας ελίτ για τον πληθυσμό του πλανήτη έρχεται να ταράξει  όχι πια τους κύκλους των απανταχού συνωμοσιολόγων αλλά της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας καθώς ο συγγραφέας του είναι μέλος μιας παντοδύναμης κυβέρνησης.

Ο σημερινός λοιπόν επιστημονικός σύμβουλος του Λ. Οίκου , ονόματι John P. Holdren, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Ecoscience» που κυκλοφόρησε το 1977 και με το οποίο συνηγορούσε υπέρ ενός «παγκόσμιου καθεστώτος» που θα έκανε χρήση μιας «παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης» προκειμένου να εφαρμόσει ολοκληρωτικές μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού, όπως η επιβολή των εκτρώσεων, τα προγράμματα μαζικής στείρωσης μέσω της διατροφικής αλυσίδας αλλά και τα υποχρεωτικά εμφυτεύματα που θα εμπόδιζαν την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού.

Καθώς αυτό-αποκαλείται στο βιβλίο του ως «νεο-Μαλθουσιανός» απηχεί μια απαισιόδοξη τάση απορρίπτοντας τη πιθανότητα ότι η ανθρωπότητα μπορεί να προοδεύσει μέσω εφευρετικότητας, βιομηχανίας και οικονομικής ανάπτυξης. Αντίθετα θεωρεί τη ανθρωπότητα ως καρκίνωμα επί της γης.

Για το λόγο αυτόν θέλει να συστήσει ένα «Επιστημονικό Δικαστήριο» το οποίο με κυβερνητικά διατάγματα θα μπορεί να μπλοκάρει πιθανές εξελίξεις εάν δεν συνάδουν με τη σχεδιαζόμενη κοινωνία υπό το «παγκόσμιο καθεστώς» του Holdren. Επιδίωξή του είναι η υπ-ανάπτυξη παγκοσμίως ώστε να εμποδιστεί ο Τρίτος Κόσμος να βγει από τη φτώχεια καθώς επίσης και οπισθοδρόμηση στο προ-βιομηχανικό πολιτισμό όπου ο μέσος

Ο επιστημονικός σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα έχει θέσει ένα πληθυσμιακό όριο για το πλανήτη μας στο1 δις κατοίκους ενώ τα περίπου 6 δις ανθρώπων που υπολείπονται θα πρέπει «να εξαφανιστούν από προσώπου γης» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Υπ΄αυτή την έννοια πολυπληθείς χώρες όπως η Ινδία και το Μπαγκλαντές θα πρέπει να καταδικαστούν σε κατάρρευση με την ξαφνική διακοπή κάθε είδους βοήθειας, κάτι που θα ισοδυναμεί με μαζικές γενοκτονίες ξεπερνώντας κατά πολύ τα χιτλερικά ολοκαυτώματα.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ενεργεί σαν «τσάρος της επιστήμης» με αποκλειστικές αρμοδιότητες σε μια θεωρητικά «φιλελεύθερη» κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο βιβλίο του «Ecoscience» με λεπτομέρειες που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν καταγραφεί αποκαλύπτουν τη δέσμη σκέψεων που συνέχει όλους τους κορυφαίους της παγκόσμιας ελίτ και που αποτελεί μια άμεση απειλή για την επιβίωσή μας στον 21ο αιώνα.

Έξω και πέρα από θεωρίες συνωμοσίας ας αναλογιστεί ο καθένας μας τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ζωή του αλλά και τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το «πείραμα της Ελλάδος» εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό απο-πληθυσμού που εκπορεύεται από νοσηρά μυαλά στα διάφορα κέντρα λήψης απόφασης, διευκρινίζουμε ότι η φυλή μας στη πολυχιλιετή πορεία της αντιμετώπισε παρόμοιους ή ανάλογους σχεδιασμούς αφανισμού και αντεπεξήλθε.

Έτσι λοιπόν θα συνεχίσει να δίνει τα φώτα της σε πείσμα όλων όσων τη θέλουν απονευρωμένη ή άπνου. 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: