Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Απο ποτε η προδοσια της χωρας ειναι πατριωτικη σταση?

Αρχισε παλι τις συνηθισμενες ανοησιες που του γραφουν αλλα συγχρονως δεν καταλαβαινει και τι σημαινουν οταν τις λεει ο διαχειριστης μας,μεσα στο αγχος του να πεισει τους βουλευτες του να ψηφισουν το εγκληματικο σχεδιο ξεπουληματος της χωρας και των δικαιωματων των πολιτων της .....
το ονομασε πατριωτικη σταση.

Εμεις δεν προδοσαμε την χωρα Γιωργακη,δεν ειχαμε σαν μονο σχεδιο απο πριν απο τις εκλογες το ΔΝΤ,δεν ειχαμε σαν μονο σκοπο να κανουμε τον λαο επαιτη,δεν τρεχαμε στην Ευρωπη να αποκαλουμε τον λαο διεφθαρμενο,δεν αποκαλουσαμε την οικονομια μας Τιτανικο,και ειναι λιγα απο οσα εχουμε μαθει οτι εχεις κανει εσυ,φαντασου τι θα μαθουμε στο μελλον για την πατριωτικη σου σταση.

Εμεις δεν τρωμε σουσι οταν ο λαος πειναει,δεν κανουμε κανο και διακοπες ενος μηνα οταν κοβουμε το φαγητο των υπολοιπων,δεν κοψαμε απο την γριουλα το καθημερινο της ουτε απο τον συνταξιουχο τα δωρα και τα επιδοματα.

Η δικη μας πατριωτικη σταση ηταν να κανουμε υπομονη ενα χρονο να δουμε τα αποτελεσματα της πληρους ανικανοτητας σου,να σε βλεπουμε να τρεχεις σε βολτουλες εδω και εκει,να μας λες οτι πονας ενω συγχρονως σχεδιαζεις να κοψεις και αλλο το εισοδημα μας και να ανεβασεις τους φορους και τα ποσα που θα παρεις απο ολους μας.

Απο ποιους ζητας λοιπον πατριωτικη σταση?
Εκει που μενεις δεν εχεις καθρεφτη?
Να κοιταξεις και να πεις το ιδιο και στον εαυτο σου?

Εκτος αν δεν κοιτας στον καθρεφτη σου γιατι αντανακλα την ντροπη σου.

Kλικαρετε πανω στην φωτο να δειτε πως προσπαθει να πεισει ο πατριωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: