Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Οι σημερινοι δοσιλογοι

Δεν ειμαι τοσο μεγαλος ωστε να εχω μνημη κατοχικη,απο οσα εχω διαβασει μιλαω και η φαντασια μου οργιαζει,ερχονται στο μυαλο μου σκηνες απο ελληνικες ταινιες με θεμα την κατοχη,εκει βλεπω τον κουκουλοφορο που περναει μπροστα απο τους Ελληνες και ξαφνικα σταματαει σηκωνει το χερι του και δειχνει εναν απο αυτους.

Τραγικο για μια χωρα να αντιστεκεται και μεσα στα σπλαχνα της να ξεφυτρωνουν σαν τα ΑLIEN αυτοι που θα υποστηριξουν οποιοδηποτε καθεστως με ανταλλαγμα την επιβιωση η τον πλουτισμο τους.

Σημερα ζουμε σε ενα καθεστως,οχι κατοχικο αν και προς τα εκει πηγαινει,μια δημοκρατια που ακομη μαλωνουν για το ποτε ηρθε,και δεν σκεφτονται οτι ενα ονομα δεν δινει σε ενα καθεστως την νομομοποιηση του.

Σημερα λοιπον δεν αντιστεκομαστε σε εχθρους απο το εξωτερικο που θελουν να καταλαβουν την χωρα μας,αντιστεκομαστε σε εσωτερικους εχθρους που εχουν καταλαβει την χωρα μας και εχουν σκοπο να την ξεπουλησουν.
Λογικο ειναι να εχουν συμμαχους,και οπως ο Γκαιμπελς διδαξε στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο....βρηκαν τους καταλληλους.

Δεν ειναι πολλοι,ειναι ομως στα σωστα μερη,τους καταλαβαινεις αμεσως,οχι απο την κουκουλα,δεν ειναι της μοδας στην εποχη του opengov οι κουκουλες.
Ειναι περιποιημενοι και καλοντυμενοι,μπαινουν στο σπιτι μας απο την τηλεοραση η το ραδιοφωνο,μερικες φορες απροσκλητοι,αλλες απλα καθομαστε με ανοιχτο το στομα και ακουμε τις δικαιολογιες τους,τα πρεπει που εφευρισκουν για να μας τρομαξουν,τις ξεκαθαρες απειλες τους,την προσεγμενη τοποθετηση καθε λεξης τους.

Απλα,με χαμογελο και με τονισμενα φωνηεντα απαγγελουν αυτο που εχουν παραλαβει να διαβασουν καθε μερα,εχουν ολες τις δικαιολογιες απεναντι σε αντιπαλους,ολα τις πληροφοριες,εχουν τις στατιστικες και την ευθυνη,παρουσιαζονται σαν πατριωτες που ενδιαφερονται για την σωτηρια της χωρας,οποιος ειναι αντιπαλος τους ειναι εχθρος και ευκολα τον κοβουν απο το να εκφρασει την αντιθεση του η καλυτερα μιλανε απο πανω του για να μην ακουγετε.

Σας ξερουμε ολους,η νεα μοδα χωρις κουκουλα εκανε και ενα καλο,ξερουμε ποιοι ειστε,που θα κρυφτειτε οταν αυτοι που σας πληρωνουν παψουν να σας χρειαζονται?
Διαβαστε την ιστορια...τιποτα δεν μενει απληρωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: