Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Ο αντρισμος του Παπουτση

Εβαλαν τα ματ να κυνηγανε τους ηλικιωμενους,δειτε την φωτογραφια,αυτη την εκπαιδευση τους δινουν,μια ζωη αυτο το κρατος εναντιον στον λαο ηταν,απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου και πιο παλια απο βιβλια και εφημεριδες αυτο γινοταν.

Δεν μας κυβερναει ενα κρατος,παρτε το χαμπαρι,ο πραγματικος κυβερνητης μας ειναι το παρακρατος τους,ειναι χαμογελαστοι οσο παμε με τα νερα τους,οσο σκυβουμε το κεφαλι και καθομαστε να μας πηδανε αδιαμαρτυρητα,ολοι τους μαζι αποτελουν μια μαφια η οποια δεν θελει να χασει το οικοπεδο της ειδικα τωρα που θα το ενταξει στην παγκοσμια κυβερνηση.

Ο δικτατορισκος που διευθυνη το μπαχαλο αφησε επι μηνες τον γελοιο φιλο του να μας βριζει,και ο ιδιος μας εχει αποκαλεσει διεφθαρμενους οταν πιο διεφθαρμενος και υπογεια συνομιλουμενος απο αυτον δεν υπαρχει,διαφθορα δεν ειναι μονο η κλοπη ειναι το ψεμα και η απατη,ειναι οι απειλες και οι εκβιασμοι,και σε αυτο ειναι επαγγελματιας.

Παρτε το χαμπαρι,για αυτους ειμαστε αναλωσιμοι,ο Παπουτσης επρεπε να ειναι φυλακη η τουλαχιστον εκτος πολιτικης απο το ναυαγια του Σαμινα με τους 80 νεκρους και ομως συνεχιζει να μας κυβερναει.

Να ο αντρισμος του αστειου πολιτικου ανδρα,μα αυτος φταιει θα ρωτησετε που τρεις γελοιοι ματατζηδες πηραν στο κυνηγι τον ηλικιωμενο?

Παντως δεν φταιει ο ηλικιωμενος ουτε εσεις και εγω.

Παπουτση παραιτησου,ποσες ζωες θα μας κοστισεις ακομη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: