Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

Bαλτε πατο στο ψεμα σας και μετα στο βαρελι

*Μείωση της βασικής σύνταξης του ΟΓΑ και των κατώτατων ορίων συνταξιοδότησης των άλλων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης και θέσπιση αυστηρότερων κριτηρίων με βάση τη μόνιμη κατοικία.

Αυτο το μετρο που εχει υπογραφει απο τον νεο Υπουργο οικονομικων θα ειναι μερος απο το επομενο μνημονιο,φυσικα δεν μας το λενε,ουτε εχουν ενημερωσει εναν ολοκληρο λαο για τα μετρα του επομενου μνημονιου,ο Βενιζελος θελει και αυτος παγκοσμια κυβερνηση,αυτο τον ενδιαφερει,και ετσι ειναι δυο τα παρτσακλα που το θελουν αυτο,τουλαχιστον φανερα,αυτος και το αλαλο της Μαργαριτας που νικαει καθε εβδομαδα.

Η βασικη συνταξη του Ογα λοιπον για οσους δεν γνωριζουν δεν ειναι 1700 ευρω,ουτε 1200,δεν ειναι 800 ευρω εκει που αρχιζει ο συνταξιουχος και πειναει.....ειναι 350 ευρω...μαλιστα.... αυτο το τεραστιο ποσον το οποιο οι βουλευτες μας το παιρνουν καθε μηνα για την συμμετοχη τους σε επιτροπες και μονο και αρνουνται να το καταργησουν.
Εσεις οσοι εχετε γονεις που εισπρατουν αυτην την πενιχρη συνταξη πιστευεται οτι μπορουν να ζησουν με αυτο το ποσον?
Αν λοιπον μειωθει με το νεο μνημονιο...που θα μειωθει,τι θα κανουν?

Πιο απανθρωπο μετρο δεν εχω ξαναδιαβασει,αυτος λοιπον ο νεος προφητης της παγκοσμιας κυβερνησης πηγε στις Βρυξελλες και υπεγραψε με ελαφρα την καρδιαν ενα τετοιο μετρο,και μας λεει αρλουμπες για πατους στο βαρελι και διαφορα αλλα ανοητα ο συνταγματολογος του κωλου.

Πρεπει να προετοιμαστουμε,αυτοι εχουν εναν και μονο σκοπο,να αφανισουν τον λαο,ολους μας,απο την μια με περικοπες μισθων και συνταξεων,απο την αλλη με αυξησεις στις δεκο...αλλο ενα απο τα νεα μετρα του νεου μνημονιου,με περικοπες στον τομεα της υγειας....προσφατα κερδισαν την συνταξη της μητερας μου με την νοσηλεια που προσφερουν στα νοσοκομεια.

Και ετσι μετα απο την καταργηση της μεσαιας ταξης,τους μισθους πεινας για τους νεους,τις συνταξεις θανατου για τους ηλικιωμενους,την καταστροφη του ΕΣΥ,την ακριβεια και το διαλυμενο δημοσιο τομεα,επανερχονται με το νεο αλλα οχι τελευταιο μνημονιο για να αποτελειωσουν οσους καταφεραν να επιβιωσουν.
Και δεν εχουν την στοιχειωδη ευθιξια να παραιτηθοτυν,αλλα ουτε και να πουν την αληθεια στον λαο,με ποσα πιστευετε κυριοι οτι μπορει να ζησει καποιος αξιοπρεπως?
Διοτι αν κατεβασετε το βιοτικο επιπεδο και αφησετε τις τιμες εκει που βρισκονται ο λαος θα πεινασει,και τοτε μονη λυση θα ειναι να φαει εσας,οχι οτι τρωγεστε αλλα,δειτε το κι ετσι.

Και ολοι σας δεν θα εχετε μονο τυψεις για τα χωρις μελλον παιδια σας αλλα και για τους πεθαμενους απο την ανεχεια γονεις σας,ξεχαρβαλωμα της ζωης κανονικα.

Και τους εχουμε και τους πληρωνουμε κιολας τους αστειους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: