Σάββατο, Ιουλίου 23, 2011

Καποιοι κοροιδευαν οσους εγραφαν περι παγκοσμιας κυβερνησης





Eπειδη δεν μπορειτε μετα απο αυτα να κοροιδευετε πλεον...διαβαστε τουλαχιστον ποιοι ειναι οι στοχοι της παγκοσμιας κυβερνησης και τι θα κανουν στην χωρα αυτοι οι σωτηρες-κλητηρες οι οποιοι καθε αλλο παρα  να την σωσουν θελουν,επισης περιμενετε το νεο μνημονιο το οποιο θα ερθει για ψηφιση στην βουλη το φθινοπωρο για να δειτε οτι εμεις ειμαστε τα πειραματοζωα αυτης της τραγικης συμμοριας με το υποτιθεμενο ενδιαφερον για την χωρα.

Να ξερετε οτι οι επομενες γενιες δεν θα εχουν καμια ιδεα ουτε εικονα για το πως εζησαν οι προηγουμενες σε αυτη την χωρα,χαρειτε που οι καταθεσεις σαν δεν θα πειραχτουν απο την επιλεκτικη μας χρεοκοπια,εχουν πειραχτει ομως οι βασεις της εθνικης μας ανεξαρτησιας και αυτο ειναι το χειροτερο,παραδοθηκαμε αμαχητι στον εχθρο ο οποιος δεν εχει κανενα συναισθημα καλο για τον λαο μας και για την τυχη του.
Απο αλλου το περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθε,ο υποτιθεμενος σατανας που μιλανε οι προφητες ειχε ελληνικο ονομα αλλα ξενη ταυτοτητα.
Χειροκροτηστε τον
Ολα τα ιστολογια πρεπει επιτελους να αναμεταδωσουν την ειδηση αυτη,να ενημερωσουν τους υπολοιπους,η χωρα βρισκεται υπο κατοχην.

Δεν υπάρχουν σχόλια: