Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

Για τα πανηγυρια

Χειροκροτηματα και ενθουσιασμος στην κυβερνηση μετα τα εκπληκτικα αποτελεσματα που σκλαβωνουν και ξεπουλανε την χωρα....περιμενατε κατι διαφορετικο απο μια κυβερνηση που μονο σκοπο εχει να καταβαραθρωσει το βιοτικο επιπεδο του λαου της?

Και μιλησε παλι ο οραματιστης της 79ης θεσης,τι λεει πλεον δεν το καταλαβαινω,αρκει που το καταλαβαινει εκεινος και οι συμμορια του,επειτα πηγε και ενημερωσε τον Ροντι(Γεροντι) το οποιο μιλησε για δαφνες και αλλα ασχετα μαλλον υπο την επηρρεια του αλτζχαιμερ του.
Εκτος αν λεγοντας δαφνες εννοουσε οτι θα κατατεθουν στο φερετρο της χωρας στο οποιο εχει βαλει και ο ιδιος το καρφι του.

Αυτη η κατασταση δυστυχως δεν θα καλυτερεψει,οι κυβερνωντες εχουν μαγευτει με τα επιτευγματα που καταφεραν και νομιζουν οτι εγιναν απο προδοτες... ηρωες,δεν βγαινουν στους δρομους να δουν ποσα πανηγυρια  κανει ο καθημερινος κοσμος και με τι προσπαθεια ζει και επιβιωνει.

Και ας σταματησουν να αυτοθαυμαζονται και να χειροκροταει ο ενας τον αλλον,η Ελλαδα χρειαζεται πολιτικους με αγαπη προς την χωρα και οραμα για αυτην.

Και ολοι αυτοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα τα δυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: