Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

Aς προετοιμαστουμε για το παραμυθακι της ΔΕΘ

Ερχεται οπως καθε χρονο η εποχη που ανεβαινει στην συμπρωτευουσα ο εκαστοτε διαχειριστης και δινει συνεντευξη με την οποια ενημερωνει τον ηλιθιο λαο του για το τι να περιμενει στο μελλον,κανει και μια ανασκοπηση του παρελθοντος η οποια περιλαμβανει ολες τις νικες και τα επιτευγματα του.

Ετσι και φετος θα ανεβει ο τωρινος διαχειριστης μας ο οποιος θα ειναι και πολυ γυμνασμενος και αλοιμονο να μην ειναι τοσο ποδηλατο και κωπηλασια ουτε αθλητες δεν εκαναν μεσα στο καλοκαιρι.
Δεν ξερω αν θα συνοδευεται απο το κανο του μαζι με τα κουπια....ομως θα παει.
Aγοραστε..τεχνητες μουτζες να ριχνετε μαζι με τις δικες σας,πτυελοδοχειο,και μια λεκανη για να ξερνατε,επισης χαπια πιεσεως,υπογλωσσια,παναντολ και ηρεμιστικα.
Μην βριζετε εξαλλοι μπροστα στα παιδια,δεν σας φταινε σε τιποτα,αρκετα δεν κανατε για χαρη τους,φτανει.

Τι περιμενει ο λαος να ακουσει?
Τα παραμυθια του Γκιουλιβερ?
Τις χιλιες και μια νυχτες?
Τον Πετρο και τον Λυκο?

Δεν ξερω τι περιλαμβανει το ρεπερτοριο στην φετεινη ΔΕΘ αλλα θα γελασουμε  και μαζι μας καθε πικραμενος,σιγουρα θα ειναι επιθεωρηση με πολλα νουμερα και κυριοτερο το νουμερο στο οποιο θα μας αφηγηθει οτι με χιλιαδες προσπαθειες καταφερε να μας σωσει.
Μην ξαφνιαστειτε,οτι υπαρχει σε ανακριβεια θα το ακουσετε,προετοιμαστειτε,μην νευριασετε,μην σπασετε την τηλεοραση,το πολυ πολυ μην την ανοιξετε καθολου,δεν θα χασετε και τιποτα.

Το φιναλε θα ειναι καταπληκτικο,εκει που θα απαντησει στις ερωτησεις των δημοσιογραφων,βαζετε στοιχημα οτι κανενας δεν θα τον ρωτησει τι εννοει οταν μιλαει για παγκοσμια κυβερνηση?

Και ετσι θα αρχισει ενας δυσκολος χειμωνας,με περισσοτερη πεινα και ανεργια,φυσικα αυτος θα μας πει παλι οτι φροντιζει τους οικονομικα αδυνατους,εννοει τον Παγκαλο και τον Βενιζελο.

Και εμεις θα κραξουμε απο ολα τα μηκη και τα πλατη της χωρας.

Αι σιχτιρ...Δεν Εχεις τον Θεο σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: