Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

Γιωργακης,ο λαγος της παγκοσμιας κυβερνησης

Ειναι αξιον αποριας γιατι τα μιντια που υποτιθεται ενημερωνουν τον κοσμο δεν ειχαν αναφερει τιποτα για τις επιδιωξεις του διαχειριστη μας πριν ακομα καταλαβει με ψεματα την διαχειριση της χωρας,ηταν γνωστο οτι οι δηλωσεις του περι παγκοσμιας κυβερνησης ειχαν γινει πολυ πριν απο τον Οκτωβρη του 2009,και ομως κανενας δεν μπηκε καν στον κοπο να ρωτησει τι επιδιωξεις ειχε, και εδωσε δεκαδες συνεντευξεις,μιλησε σε ολα τα μεσα,φυσικα ελεγε ψεματα παντου αλλα οταν υπαρχει καταγεγραμμενο υλικο σε βιντεο με τον ιδιο να ουρλιαζει στην μητρικη του γλωσσα οτι χρειαζομαστε παγκοσμια κυβερνηση....τοτε γιατι κανενας δεν ρωτησε τι εννοει,γιατι κανενας δεν ενδιαφερθηκε να διαβασει ποιοι ειναι οι στοχοι αυτου του ανηθικου καθεστωτος στο οποιο ηθελε να μας ενταξει σαν χωρα.

Τα επομενα βηματα του ηρθαν φυσικα,δεν υπηρξε βιασυνη,επρεπε η οικονομια να ερθει σε τετοιο σημειο ωστε να μην υπαρχει επιστροφη,επρεπε να περιμενει την καταρρευση των παντων ωστε να μην μπορει ο λαος να αντιδρασει και να απαιτησει αλλαγη πολιτικης.

Ρωτησε κανεναν ο Γιωργακης?
ΟΧΙ
Εκανε οτι ηθελε,η υποτιθεμενη δημοσια διαβουλευση ηταν και ειναι ενα σαχλο αστειο,βαζουν τον κοσμο να γραφει την αποψη του και μετα κανουν οτι ακριβως εχουν προγραμματισει.

Τους στοχους της παγκοσμιας κυβερνησης τους νοιωθουμε στο πετσι μας πλεον,ειναι η μειωση του βιοτικου επιπεδου του λαου,η καταρρευση των κοινωνικων κατακτησεων του,η μη δημοκρατικη αντιμετωπιση των πολιτων,η ανεργια,η πεινα,η ανεχεια,η αστυνομοκρατια των αντιδρουντων σε οτι αποφασιζεται,με απωτερο σκοπο να μειωθει οσο ακομα γινεται το βιοτικο επιπεδο,να κυριευσουν την αγορα οι πολυεθνικες,να ξεπουληθει η ενεργεια και το νερο καθως και ολες οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας.

Ο Γιωργακης υποκρινεται συνεχεια..υποκρινεται οταν λεει οτι ποναει,οταν μιλαει για τους κοινωνικα και οικονομικα αδυναμους,οταν μιλαει για εθνικα θεματα και εθνικη κυριαρχια.
Αν τον ενδιεφεραν ολα αυτα δεν θα ειχε κανει οσα εκανε,δεν θα αφηνε την χωρα απροστατευτη στους δανειστες της,δεν θα υπεγραφε οτι εχει υπογραψει.
Υπηρχαν και αλλοι δρομοι για εξοδο απο την κριση αλλα εκεινος δεθηκε πισω απο το αρμα της Αμερικης και εσυρε την Ευρωπη στην μεγαλυτερη κριση της ιστοριας της μετα τους πολεμους.

Ο Γιωργακης δεν νοιαζεται για τον λαο,νοιαζεται για το κερδος απο το οικοπεδο Ελλαδα,οραματιστης με οραμα τραγικο και οδυνηρο για ολους μας προσπαθει ακομα να μας πεισει οτι θα τα καταφερουμε οταν αυτο ειναι το τελευταιο που επιθυμει.
Ακουμε τελευταια και τον διαδοχο του στον θρονο να μιλαει για παγκοσμια κυβερνηση,αληθεια εμεις ψηφισαμε κυβερνηση της Ελλαδας η μεταφορεις που μεταβιβασαν την ψηφο μας σε καποιους για τους οποιους δεν γνωριζουμε τι σκοπο εχουν?

Η κυβερνηση αυτη ειναι παρανομη,ενεργει για το συμφερον αλλων και οχι των Ελληνων,οι υπογραφες της ειναι ακυρες για εμας,οι πραξει της ανηθικες και τραγικες,μας λενε οτι θελουν να αλλαξουν την Ελλαδα.

Μα το εχουν κανει.
Ποτε ξανα δεν θα ειμαστε ο λαος που υπηρξαμε,οχι μονο οικονομικα,αυτο ειναι το λιγοτερα,θα υποβιβαστουμε σε πληβειους της Ευρωπης η οποια ακολουθει το παραδειγμα του πειραματοζωου που λεγεται Ελλαδα.

Με διαχειριστη τον λαγο της παγκοσμιας κυβερνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: