Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2011

Η Qatarευση μιας χωρας

Εντυπωσιακο ειναι οτι δυο μερες τωρα ολοι στα μιντια μιλανε για την τεραστια επιτυχια της συνενωσης δυο τραπεζων,αυτο και μονο θα μας λυσει ολα μας τα προβληματα...δηλαδη αντι να χρηματοδοτει ασυστολα ο Γιωργακης δυο τραπεζες...θα χρηματοδοτει πλεον μονο μια.
Οικονομια δηλαδη.
Αυτο σε τι θα βοηθησει τους ανεργους?

Θα προσθεσει και αλλους φυσικα,αλλα κανενας δεν μιλαει για αυτο,διοτι τι να τα κανει η(μια)τραπεζα τα (δυο) υποκαταστηματα στον ιδιο δρομο?

Θα κλεισει το ενα για οικονομια,και που θα πανε οι εργαζομενοι?

Στον ΟΑΕΔ,μαζι με μενα να μυριζουν την κατρουλιλα στο πεζοδρομιο της Πειραιως.

Καποιοι λενε για εθελουσια εξοδο και αλλα διαφορα,το γεγονος ομως ειναι οτι αυτο το τεραστιο για τα μιντια νεο δεν δινει λυση σε κανενα απο τα προβληματα της χωρας,διοτι τι αναπτυξη θα φερει η συνενωση δυο τραπεζων σε μια?
Ασε που ξεπουλημα το βλεπω εγω και οχι συνενωση.

Η καταρρευση της χωρας συνεχιζεται,με μαθητευομενους και ανειδικευτους δεν προκειται να σταματησει,και σε λιγες μερες οταν ξεφουσκωσει και αυτο θα αρχισουν παλι να μας λενε για τα νεα μετρα που πρεπει να παρουν και τα οποια τα επιβαλλει η τροικα,ενω η τροικα θα διαδιδει οτι τα εχουν προτεινει η ιδιοι.

Και ενω οι ανεργοι πληθυνονται,τα καταστηματα ειναι αδεια,βλεπω καθε μερα ανθρωπους να ψαχνουν τους καδους,καθε ειδους....

Εμεις ασχολουμαστε με αστειες συνενωσεις και παραβλεπουμε την:

Qatarερυση της χωρας μας.

Aφιερωμενο στον @Kartesios....βρειτε τον στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: