Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Ο Βενιζελος ψευδεται

Βρηκαν επιδοτουμενους ανεργους με περιουσια και καταθεσεις εκατομμυριων οι οποιοι επιδοτουνται απο τον οαεδ,ανακοινωσε ο Μεγας νομοθετης ο οποιος ευχαριστει την τριοκα για την επιβολη και τον ελεγχο της επανω μας.

Τι αστειο.

Εχει διαβασει τις προυποθεσεις για να παρει καποιος επιδομα ανεργιας ο πολυλανθανων υπουργος οικονομικων?
Αν οχι ας τις διαβασει,υπαρχει κανενα οριο στο εισοδημα καποιου για να παρει το επιδομα ανεργιας?
Αν καποιος εχει εργασθει,εχει απολυση απο εργοδοτη και προσκομισει οσα χαρτια...και δεν ειναι και λιγα ζηταει ο οαεδ...για ποιον λογο να μην παρει το επιδομα αυτο?

Εδω μισθωτοι με 100000 ευρω τον χρονο παιρνουν το επιδομα τριτεκνου,ο ανεργος γιατι να μην παρει το επιδομα ανεργιας?

Και θα υπαρχουν ατομα που με εκατομμυρια εισοδημα το κανουν αυτο,ειναι λογικη πολιτικου να ανακινει αυτο το θεμα?
Καποιον λογο εχει,δεν το κανει ετσι απλα για να δημιουργησει εντυπωσεις.
Δεν ειμαι εισοδηματιας,μακροχρονια ανεργος ειμαι,παιρνω 200 ευρω τον μηνα και αυτο θα κρατησει αλλον ενα χρονο,μετα δεν εχω πορους για να επιβιωσω,αυτος που εχει λοιπον:
Η θα επρεπε να μην πληρωνει εισφορες για τον οαεδ που τις πληρωνει οπως ο καθε εργαζομενος,η θα πρεπει να παιρνει το επιδομα ανεργιας οπως ολοι μας,πιστευει ο χειροκροτητης της τροικας υπουργος οτι μπορει να ζησει καποιος με 450 ευρω η ακομη με 200 ευρω τον μηνα?

Δεν τον ενδιαφερει αυτο,και δεν περιμενω να τον ενδιαφερει,αυτος καλα πληρωνετε για να παραδιδει την χωρα στους δανειστες της και να μειωνει το βιοτικο επιπεδο του λαου...οσο και αν ποναει,ειναι ο πονος γενικο θεμα σε αυτη την κυβερνηση.

Λοιπον αν εχει σχεδια περικοπης του επιδοματος ανεργιας ο Βενιζελος..ας βρει αλλον τροπο να κατηγορησει τους επιδοτουμενους,οσοι πληρωνουν εισφορα για τον οαεδ εχουν δικαιωμα επιδοματος,εκτος αν νομοθετησει διαφορετικα ο υπουργος και τους κοψει αυτο το δικαιωμα.

Δεν θα ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο δικαιωμα που θα καταργησει.
Ετσι δεν ειναι Κυριε Τουρκογλου?

Δεν υπάρχουν σχόλια: