Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

Στην επομενη δοση..η ωρα θα ειναι ...μηδεν

Ετσι οπως μας πανε οι αχρηστοι διαχειριστες μας οδηγουμαστε σιγουρα στην καταστροφη,δεν καταλαβαινουν οτι προκαλωντας τετοια υφεση στην οικονομια θα καταστρεψουν οτι κινειται και αναπνεει,φυσικα υπαρχει και η πιθανοτητα να θελουν ακριβως αυτο και ισως αυτο να ειναι που επιδιωκουν.
Το θεμα ειναι παντως οτι την σωτηρια της χωρας δεν την θελουν.

Τον Δεκεμβριο θα εχουμε καινουργια παρασταση,τι θα σκεφτουν αυτη την φορα ειναι παλι προς συζητηση,την πρωτη παραιτιοταν το εξαφανισμενο μεχρι να αποφασισει να μην παραιτηθει,μετα πριν μια εβδομαδα πηγαινε και γυριζε λογω εκτακτης αναγκης η οποια δεν ηλθε τελικα και τον εκανε να περιμενει αδικα.
Τον Δεκεμβριο ισως ντυθει Χριστουγεννιατικο δεντρο και μας πει οτι πρεπει να παρει τα επομενα μετρα γιατι χρειαζεται λαμπακια.

Μου περναει απο το μυαλο οτι....η κατι μας εχουν ψεκασει και τα υπομενουμε σαν ηλιθιοι ολα αυτα τα μετρα των ανικανων...η στ'αληθεια ειμαστε ηλιθιοι και τοτε καλα μας κανουν.
Λυση παντως στον οριζοντα δεν υπαρχει,το μονο που γινεται ειναι μια μαζικη αντιδραση απο το διαδικτιο και τιποτα αλλο,οι αγανακτισμενοι βαρεθηκαν να μουτζωνουν το κοινοβουλιο και εφυγαν....τι μας μενει?

Να παρουμε ενα σκοινι  και να κρεμαστουμε,αφου αφηνουμε μια συμμορια να διαχειριζεται τις τυχες
μας.
Οταν δεν μπορει η δεν θελει να κανει τιποτα για να τις καλυτερευσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: