Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

Η Μεταμφιεσμενη χουντα

Ας μην εχουμε αυταπατες αυτο που ζουμε δεν ειναι δημοκρατια,και δεν ειναι τωρα με την κριση που το σκεφτομαι αυτο,ποτε στην χωρα δεν ειχαμε δημοκρατια,ασυδοσια ναι ειχαμε,κλεφτοκρατια ναι ειχαμε,αλλα ας μην μπερδευουμε τις εννοιες δημοκρατια ειναι ενα αλλο τελειως διαφορετικο πολιτευμα.

Και τωρα πλεον ξεκαθαρα προβαλλουν ολοι αυτοι που τοσα χρονια μεταμφιεσμενοι μας παρισταναν τους δημοκρατες,κατι Βενιζελοι η Τουρκογλου,κατι Γιωργακηδες,μην πω για τον Ρεππατζη της πολιτικης και τον κλαψα του υπουργειου υγειας.
Αρχηγος ολων ο μεγας λαοφιλης και αγωνιστης Παγκαλος,αν ειναι αυτο που ζουμε η αιτια που αγωνιστηκε τοτε χαμενος κοπος,τσαμπα μαχη βρε παιδι μου..τι να πω.

Αυτοι λοιπον οι μεταμφιεσμενοι χουντικοι δημοκρατες τοσες δεκαετιες δεν γνωριζαν τι γινοταν στην χωρα,ζουσαν αλλου,δεν εβλεπαν την κλοπη,την ρεμουλα,δεν ηξεραν κανεναν που να εχει κλεψει,δεν υπηρχε τοτε φοροδιαφυγη,ουτε διεφθαρμενοι δημοσιοι υπαλληλοι,ολα λειτουργουσαν τελεια.

Για αυτο δεν υπαρχει γραπτο κανενα κειμενο απο κανεναν απο αυτους που να περιγραφει κατι τετοιο,δεν υπηρχε κλοπη στην χωρα,δεν γνωριζαν τον Χριστοφορακο,δεν ειχαν ιδεα πως γινοντουσαν οι αναθεσεις εργων.....τι να γραψουν?

Και ετσι τωρα που θελουν να σωσουν την Ελλαδα οι μεταμφιεσμενοι χουντικοι βρηκαν την αιτια,μαζι τα φαγαμε,οι δημοσιοι εναι τεμπεληδες,οι δημοσιοι ταλαιπωρουν 10 εκατομμυρια ελληνες ειπε ο ιδιος που διορισε την γυναικα του στο δημοσιο....τι ψαχνετε ρε παιδια να βρειτε μεσα σε τοση σαπιλα?

Πειτε μας ποσοι απο τους υπαλληλους της βουλης δεν ειναι συγγενεις σας?
Πειτε μας ποσοι απο τους συγγενεις σας ειναι ανεργοι?
Πειτε μας ποιοι απο το σοι σας δεν εχουν να φανε?

Θελουν να αλλαξουν την ελλαδα,με τους μισους ελληνες νεκρους,αυτη ειναι η φιλοδοξια της χουντας των μεταμφιεσμενων δημοκρατων.

Και εμεις ανωριμοι πολιτικα,εγωιστες και εαυτουληδες,κοιταμε μονο το δικο μας σπιτι ενω το διπλα γκρεμιζεται,και δεν σκεπτομαστε οτι το ιδιο θα κανουν ολοι οι αλλοι οταν γκρεμιστει το δικο μας.

Ανοητος λαος,δεν φταιει ποτε,παντα αλλοι φταινε.
Μα δεν μοιαζουμε εστω και λιγο σε αυτους που μας λενε οτι μαζι τα φαγαμε?
Ιδιοι ειμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: