Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Γραπτη ανακοινωση απο την Κομαντατουρ

Η εχθρικη για τον λαο διαχειριση της χωρας δεν τολμησε να μας πει τα νεα μετρα κατα προσωπο,δεν νομιζω να ντραπηκε,δεν εχει ντραπει που ξεφτιλισε και ετοιμασε την χωρα για πουλημα,δεν εχει ντραπει που μειωσε και συνεχιζει...και θα συνεχισει και το 2012 την μειωση του βιοτικου μας επιπεδου.'

Απλα η Κομαντατουρ δεν ενδιαφερεται πλεον για την αντιδραση μας,προστατευμενοι απο ματ και σιδερενιους τοιχους νοιωθει ασφαλης πισω απο τους τοιχους των γραφειων της,εχει συμμαχους δυνατους που την στηριζουν,συμμαχους που εχουν τον τροπο να περιορισουν τις αντιδρασεις και την εχθροτητα που θα υπαρξει εναντιον της.

Ετσι χθες εβγαλε ανακοινωση με πονο καρδιας και μας ανεφερε ορθα-κοφτα...σας σταματαω την ζωη σας οπως την ξερατε εως δυο χρονια πριν,ξεχαστε οτι εχετε οικογενειες και σπιτια,ξεχαστε οτι πρεπει να μεγαλωσετε παιδια,ολα ανηκουν σε μενα και επειδη εγω πουληθηκα φτηνα εσεις θα πληρωσετε ακριβα.

Δεν καταλαβαινετε τωρα γιατι οι τοσες επιθεσεις στις διαφορες κοινωνικες ομαδες?δεν βλεπετε γιατι την μια φορα εφταιγαν οι ταξιτζηδες και την επομενη οι φορτηγατζηδες?
Φυσικα οταν ενας λαος αφησει ανικανους να τον κυβερνανε δεν μπορει παρα να περιμενει ανικανες πολιτικες εναντιον του.

Η Κομαντατουρ δεν νοιαζεται για τα θυματα,τα επιδιωκει, ξερει οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν θα εχουν τα μεσα για να ζησουν,λιγο την ενδιαφερει,σιγα σιγα μετατρεπεται απο ενα κρυμμενο φιδι σε μια αγρια Λερναια  Υδρα η οποια θα κατασπαραξει οτι βρει μπροστα της.

Η παγκοσμια κυβερνηση που υπηρετουν θελει οσα αυτοι νομοθετουν,την ανεχεια,την υποβαθμιση του ατομου σε κατι που θα σκεφτεται μονο την επιβιωση του,θελει την μειωση του πληθυσμου με καθε τροπο,και η Κομαντατουρ κανει τα παντα για να ευχαριστησει τους εντολεις της.

Ειναι εξ'αλλου οι μονοι που βλεπει κατα προσωπο,τον λαο απαξιει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: