Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Oταν ο εφιαλτης γινεται πραγματικοτητα

Ειναι δυο χρονια που ασχολουμαι με αυτο το θεμα,εχω ανεβασει δεκαδες αναρτησεις αλλα και εγω δεν ειχα πειστει μεχρι προσφατα οτι καποιοι στον κοσμο εχουν τοσο αρρωστημενα ενστικτα για να οργανωσουν και οχι μονο αυτο,να βαλουν σε εφαρμογη ενα τετοιο απανθρωπο σχεδιο με μονο σκοπο την χειραγωγηση και το οδηγημα του πληθυσμου στην φτωχεια και την ανεχεια,και ακομα χειροτερα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ολα αυτα θα ξεκινουσαν απο εδω,αυτην την χωρα,με λαγο τον περιφημο οραματιστη της 79ης θεσης γνωστο και σαν Γιωργακη.

Σιγα σιγα αρχιζει και δειχνει οτι το σχεδιο αυτο μπαινει στην τελικη του μορφη,το πειραμα που εγινε πανω σε εμας εχει κατα ολους πετυχει,αντιδραση δεν υπηρξε και ετσι προχωρουν οι ελιτιστες στην τελικη επιθεση και στην επιβολη ολων αυτων των μετρων που θα τους οδηγησουν στην εφιαλτικη τους αυτη συνομωσια.

Η Παγκοσμια κυβερνηση δεν μπορει να παραμεινει στα χαρτια πλεον,και να που βρεθηκε ο τροπος μεσω της τεχνιτης οικονομικης κρισης για να μπουν τα θεμελια της και να οργανωθει το συστημα ωστε σε λιγα χρονια να ειναι ολα οπως τα σχεδιασαν οι ψυχασθενεις αυτοι και απανθρωποι ηγετες και κυριως τα οικονομικα συμφεροντα που βρισκονται πισω απο αυτους.

Τα γεγονοτα και οι ανακοινωσεις τρεχουν τοσο πολυ που ειναι δυσκολο να τα προλαβω,ηδη μετα τις εδω ανακοινωσεις περι φοροκαρτας και της επικειμενης εκδοσης της καρτας του πολιτη....η ευρωπαικη ενωση εχει αποφασισει την οικονομικη διακυβερνηση της ευρωπης με προεδρο τον Ρομπουι εναν ασχετο ο οποιος βρισκεται εκει διοτι ειναι μελος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ και μονο.
Μαζι με τους συναδελφους του και μελη της λεσχης Μπαροζο και Τρισε εχουν εξυφανει το δυχτι που θα φυλακισουν την Ευρωπη και στο επομενο συμβουλιο αρχηγων θα τεθει πλεον το επομενο βημα.

Το νεο παγκοσμιο νομισμα.

Καθε τι που γραφτηκε και εγω το θεωρουσα μια εφιαλτικη ιστορια παιρνει σαρκα και οστα.

Παγκοσμια κυβερνηση,παγκοσμιο νομισμα,ελεγχος πληθυσμου..και το χειροτερο απο ολα η μειωση του με καθε ηθικο τροπο ωστε να εκπληρωθει και αυτος ο εφιαλτης.

Κυριε Παπανδρεου,ποσο περηφανος μπορειτε να νοιωθετε?

Ολα τα σχεδια σας πραγματοποιουνται.
Ενα προς ενα.
Διαβαστε αυτο:
http://socioecohistory.wordpress.com/2011/01/19/new-world-order-insiders-one-world-currency-by-march-july-2011-50-70-dollar-devaluation-a-time-of-great-darkness-approaching/

Δεν υπάρχουν σχόλια: