Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

Μεχρι που θα φτασει ο Παπανδρεου για να μην παει σε εκλογες

Η αληθεια ειναι οτι ζουμε ιστορικες στιγμες,στιγμες που θα γραφτουν στην ιστορια της χωρας μας,καλυτερα θα ηταν φυσικα να μην τις ζουσαμε,να μην βιωναμε την σηψη και την ανικανοτητα της πολιτικης μας σκηνης,να μην περναγαμε οσα θα περασουμε απο τωρα και εμπρος.

Μας πανε κατ'ευθειαν στην καταστροφη και αντι εστω και τωρα να μας πουν μια αληθεια αυτοι συνεχιζουν να προσποιουνται και να ονομαζουν καταστασεις με διαφορετικες πιο ευηχες λεξεις για να μας πεισουν οτι η καταστροφη ειναι ευτυχια.

Και ενω ο Παπανδρεου μας εφερε με σχεδιο ως εδω,αυτος οργανωσε,σχεδιασε και πραγματοποιησε αυτη την καταστροφη,εκεινος συνεχιζει να μιλαει για σωτηρια,πατριδα,και αλλα ανοητα με τοση ξεδιαντροπια που εμενα προσωπικα με κανει να εξοργιζομαι.
Και ολη η συμμορια του εχει παρει φορα και μιλαει σε καναλια και εφημεριδες και απειλει οτι δεν πρεπει να κανουμε εκλογες.

Γιατι?

Μπορει μια κυβερνηση που δεν την θελει πλεον κανενας διοτι ολοι μας καταλαβαμε τους σκοπους της να συνεχισει να κυβερναει,η να συγκυβερνησει,η να κανει κυβερνηση εθνικης σωτηριας χωρις την νωπη εντολη του λαου?
Με ποιο δικαιωμα?Ποιοι εχουν νομοθετησει την απαγορευση των εκλογων μονο και μονο επειδη το κομμα που παρανομα κυβερναει εχει αποφασισει ετσι?

Το θεμα ειναι οτι το πασοκ δεν θελει να αφησει την εξουσια,με κανεναν τροπο.

Τι θα κανει ο Παπανδρεου για να μην παει σε εκλογες?
Ποσο θελει ακομα να καταστρεψει την χωρα?
Θελει εμφυλιο πολεμο και νεκρους στους δρομους?

Η κυβερνηση ειναι επικινδυνη και ο πρωθυπουργος παρανοικος.
Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: