Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Που ειναι ο λαος που σε στηριζει προδοτη?


Μια τεραστια διαδηλωση,ακομα μια,εκει που ο Παγκαλος μειδιαζει και λεει οτι δεν μπορει να γινει μια τετοια διαδηλωση....εγιναν χιλιαδες,σε ολη την Ελλαδα,την ιδια ωρα που η Μηδεια (Παπανδρεου)που σκοτωσε τα παιδια της ζηταει για ακομη μια φορα συναινεση...δεν εξηγει ομως συναινεση σε τι?
Στην προδοσια και την καταστροφη της χωρας και την φτωχοποιηση του λαου?
Eχεις μπερδεψει τις εννοιες,η συναινεση ειναι διαφορετικη εννοια απο την συνενοχη.

Που ειναι ο λαος που σε στηριζει?βγες στο μπαλκονι της Βουλης και δες τον καταματα,εκει πρεπει να κοιταξεις και οχι τα 154 ανθρωπαρια που εχεις υπο την επηρεια και κατοχη σου,ποιος σου εχει πει οτι η δημοκρατια ειναι αυτο το εξαμβλωμα που υπηρετεις τοσα χρονια?

Βαρεθηκαμε τις παπαρολογιες σου,τις δραματικες σου ομιλιες,την αναλγησια και την παρανοια σου,ολοι λετε οτι η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα,και ομως εχεις δημιουργησει χιλιαδες εσυ γιατι το μονο που δεν θελεις να υπηρετησεις ειναι αυτο για το οποιο ορκιστηκες,τον Ελληνικο λαο.

Φοβασαι στο ακουσμα των ειδικων δικαστηριων και ειδικα οταν αναφερεται το Γουδι...γιατι?
Εσυ εκανες κατα την αποψη σου οτι ηταν δυνατον για να μας σωσεις,ο Σαμαρας δεν θα σε σωσει ομως απο το Γουδι,δεν ειναι η αντιπολιτευση που το αποφασιζει αυτο,παντα ο λαος αποφασιζε πως θα τιμωρησει τους προδοτες της χωρας.

Ναι και εισαι ενας απο αυτους,αδιαφορησες για ολους μας,προχωρησες οπως ακριβως ειχες σχεδιασει και εφτασες εκει που απο την αρχη ηθελες να φτασεις.

Με μια διαφορα.

Το τελος θα το αποφασισουμε εμεις...οχι εσυ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: