Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

Στην δικτατορια της Ευρωπαικης ενωσης...αυτοδιοριζονται

Οσοι εχετε καταλαβει τι πραγματικα σημαινει Ευρωπαικη ενωση δεν θα ξαφνιαστειτε που για ακομα μια φορα οι κολητοι της λεσχης Μπιλντερμπεργκ διορισαν τον επiτροπο Ολυ Ρεν σαν υπευθυνο για τις υποθεσεις του Ευρω,κατι σαν υπουργο οικονομικων δηλαδη.

Με τον ιδιο τροπο εχουν εκλεγει ολοι εκει μεσα,σε αυτο το αντρο του φασισμου,ετσι διοριστηκε και ο μεγας και τρανος Ρομπαι,προεδρος του Ευρωπαικου κοινοβουλιου,ποιος απο ολους τους λαους της Ευρωπης ψηφισε για αυτον?

Και φυσικα ολοι οι υπολοιποι απο τον περουκοφορο Μπαροζο και τον αποχωρησαντα Τρισε,ολοι μελη μιας συμμοριας της οποιας μονος σκοπος ειναι η υποδουλωση και η φτωχοποιηση των λαων της ευρωπης.

Με μισθους και προνομια βασιλεων ζουν και περιφερονται στις Βρυξελλες οι κυριοι αυτοι,με περιουσιες που ο απλος ευρωπαιος δεν εχει διανοηθει οτι υπαρχουν,συμπεριφερονται σαν φεουδαρχες και αποφασιζουν χωρις να ρωτησουν κανεναν για το μελλον της Ευρωπης.

Ξεδιαντροποι μιας και γνωριζουν οτι ξερουμε ποιους εκπροσωπουν,συνεχιζουν στο ιδιο πλανο που η Ιστορια εχει αποφασισει,η Γερμανοποιηση και η χουντοποιηση της Ευρωπης στο επομενο βημα τους.

Ξεχνανε ομως οτι τελικα μονο οι λαοι αποφασιζουν για το μελλον τους,ισως το θυμηθουν οταν τα κεφαλια τους βρεθουν μακρυα απο το υπολοιπο σωμα τους.
Και αυτοι μαζι με τους εγχωριους δυναστες μας.

http://www.project-syndicate.org/commentary/fischer67/English
Ποιος λεει οτι η Ευρωζωνη χρειαζεται μια κυβερνηση?

Δεν υπάρχουν σχόλια: