Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Οι Γερμανοι αφησαν λιγοτερα ερειπια απο οσα θα αφησει η σαπια πολιτικη σκηνη

Διαβαζω τις διαφορες αποψεις των μελων του κομματος που κυβερναει και ειλικρινα δεν ξαφνιαζομαι καθολου,δεν περιμενα να καταλαβουν για ποιο λογο κατεβηκε ο κοσμος σε ολη την χωρα και διαμαρτυρηθηκε με τετοια ενταση,αλλα ελαχιστη ντροπη να ενοιωθαν θα σωπαιναν..τουλαχιστον.

Τι φασιστικες νοοτροπιες,τι αυγα του φιδιου,τι συριζα και ξυστα ακουσα σε ραδιοφωνικες  τους συνεντευξεις,τι προσβολη των θεσμων και των θειων και αλλες μαλακιες,και δεν τα ελεγαν μονο μελη του κλεφτοκομματος,τα ελεγε και η νουδου,το Λαος,και τα υποκομματα του 2%.

Δηλαδη ειναι τοσο ιδανικα τα πραγματα για ολους αυτους με τους μισθους των 6 χιλιαδων ευρω και πανω,περναει ο λαος υπεροχα,εχουν κανει τα παντα για να μην υποφερει,μιλανε για θεσμους αυτοι που δεν ξερουν τι παει να πει θεσμος,μιλανε για μειοψηφιες οσοι θεωρουν τους ελληνες πλειοψηφια μονο στις εκλογες.

Και δημοκρατες και αγωνιστες και δανειστες διαμαρτυρονται για καταχρηση της ελευθεριας εκφρασης του λαου,και βριζουν νεους και μεγαλυτερους,μιλησε για υπονομευση των δημοκρατικων θεσμων αυτος που υπονομευει την εθνικη ανεξαρτησια της χωρας.

Μιλανε για εξευτελισμο αυτοι που εχουν εξευτελισει την ζωη και την αξιοπρεπεια ενος ολοκληρου λαου,και δυστυχως με οσα λενε για να κρατησουν την εξουσια και απο τον φοβο τους δειχνουν οτι δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει γυρω τους.

Οταν ο λαος πεινασει λιγο ακομη τοτε οι θεσμοι δεν θα εχουν καμια σημασια,οι θεσμοι ειναι για να προστατευουν την χωρα οχι να την ξεπουλανε,οι θεσμοι ειναι για να υπερασπιζονται την δημοκρατια οχι να την υπονομευουν.

Θα ερθει η ωρα που ολοι αυτοι θα το καταλαβουν πολυ καλα αυτο.
Και δεν ειναι μακρυα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: