Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

H Θεσσαλονικη απανταει στην χουντα του Πασοκ

Αυτη την στιγμη χιλιαδες λαου εχουν καταλαβει και τις δυο πλευρες του οδοστρωματος στην Λεωφωρο Μεγαλου Αλεξανδρου και εμποδιζει την διεξαγωγη της παρελασης για την επετειο της 28ης Οκτωβριου διαμαρτυρομενος για την κλοπη και παραδοση της χωρας μας στους ξενους απο το προδοτικο κομμα του πασοκ.

Ο δεν απεχων απο ολα Προεδρος της δημοκρατιας ο οποιος εχει αποδεχτει ολα αυτα και παραμενει στην θεση του υποστηριζοντας την χουντα του Πασοκ εκανε δηλωσεις με τις οποιες δηλωσε οτι λυπαται που μια μειοψηφια δημιουργει τετοιο προβλημα.
Λυπαται πολυ για οσα εγιναν και πρεπει ολοι μαζι..εμεις με τα 200 ευρω τον μηνα και αυτος με τα 20000 ετρω τον μηνα να προσπαθησουμε για να γινει καθαρο το σπιτι μας και να το παραδωσουμε στα παιδια μας.
Μα το παρεδωσε με τις ευχες του ο Γιωργακης στους Γερμανους,τι παρελαση θελει ο Ροντι?

Δεν εχει λυπηθει καθολου ομως για την καταντια της χωρας ο ταχα προεδρος της ταχα δημοκρατιας που καλοπληρωνεται για να κανει ευχες και τιποτα αλλο.

Μαυρη σελιδα λεει ο εκφωνητης της ΕΤ3,αν αυτη ειναι μαυρη σελιδα για την Ελλαδα τι ειναι αυτο που εχουν οργανωσει και εκτελουν οι ηγετες της χωρας και θα δημιουργησει χειροτερες σελιδες στον τοπο?

Επιτελους μια απαντηση να την καταλαβουν ολοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: