Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Με «λάσο» την 6η δόση η θηλιά στον λαιμό μας!


Χρήστος Πασαλάρης

Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ κατάφερε κάτι περισσότερο από τον Αδόλφο Χίτλερ: να τη μισήσουμε θανάσιμα όλοι οι Έλληνες, χωρίς εξαίρεση. Και ήδη να συσπειρωνόμαστε, όπως και τότε, επί Χίτλερ, σε μια παρατεταμένη αντίσταση ενάντια σε αυτόν τον αρπακτικό Άξονα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, αυτή τη φορά οικονομικού. 

ΓΙΑΤΙ τη μισούμε; Γιατί ντρόπιασε τους ηγέτες μας και τους έχωσε κάτω από τα φουστάνια της. Γιατί ανάγκασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπογράψει «δήλωση μετανοίας» σαν να ήταν κρατούμενος στη Μακρόνησο. Γιατί, ανεμίζοντας το «λάσο» της 6ης δόσης, κατατρόμαξε ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα, από κορυφής μέχρις ονύχων. 

...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ με την άνευ όρων υπογραφή του θηριώδους Μνημονίου της 26ης Οκτωβρίου δένει τον ελληνικό λαό στο δίκρανο της οικονομικής δουλείας για πολλές δεκαετίες. Έτσι που η δόλια πατρίδα να θυσιάζει τα δανειακά της σε εξοφλήσεις τοκοχρεωλύσιων και, με ό,τι περισσεύει, να αγοράζει εφ’ όρου ζωής τα ψυγεία, τις «Μερσεντές» και τα ελαττωματικά υποβρύχια, με πρωταγωνιστές κάποιους... πουλημένους υπουργούς μας!

ΟΥΤΩΣ εχόντων, μεθαύριο τα... αφεντικά των Βρυξελλών θα μας κάνουν τη «μεγάλη χάρη» να... ξεκλειδώσουν την 6η δόση, οπότε και οι Νενέκοι των Αθηνών θα κορυβαντιούν ότι... έσωσαν την πατρίδα, γιατί τάχα, αν δεν έπαιρνε την 6η δόση, θα κατρακυλούσε στην πτώχευση, με δραχμούλες, αντί για ευρώ στο δισκάκι της ζητιανιάς! 

ΘΑ ΜΟΥ πουν, όμως, οι «φρόνιμοι» της αποδώ ή της αποκεί πλευράς: «Εύκολα, φίλε, τα μεγάλα λόγια, εύκολη και η επαναστατική ρητορεία, όπως αυτή της Αριστεράς, αλλά πες μας, ειλικρινά, τι θα κάναμε αν πράγματι πέφταμε στην πτώχευση; Δεν θα χωνόμασταν στις αγκάλες κάποιου άλλου αφεντικού; Δεν θα εκλιπαρούσαμε κάποια άλλη ξένη βοήθεια; Άρα, μήπως είναι προτιμότερη η κρύα αγκαλιά της Μέρκελ, όσο και αν μας αποκαλεί τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες; Ή μήπως έχει άδικο που δεν εμπιστεύεται τους “Γιωργάκηδες” με τα δημοψηφίσματά τους και με τη μισή Ελλάδα να φοροδιαφεύγει;». 

ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ, όμως, και εγώ στους «φρόνιμους» ένα δικό μου μυστικό: κοιτάζοντας τη φράου Μέρκελ, θυμήθηκα μια Γερμανίδα αξιωματικό που, τέτοιες μαύρες μέρες κατοχής του 1943, μπήκε στον θάλαμο των μελλοθάνατων στο Γουδί (όπου και του λόγου μου ήμουν κρατούμενος) και έβαλε στοίχημα με δύο άνδρες των ΕΣ-ΕΣ που τη συνόδευαν «με πόσες βουρδουλιές πεθαίνει ένας μελλοθάνατος»! Διάλεξαν έναν από μας, τον έγδυσαν, τον έδεσαν και άρχισαν να τον χτυπάνε στα κόκαλα με τα ρόπαλα. Η Γερμανίδα μέτραγε φωναχτά και, όταν έφτασε στις 160 βουρδουλιές, ο κρατούμενος ξεψύχησε. Τότε η ύαινα ξεφώνισε ενθουσιασμένη ότι... κέρδισε το στοίχημα!.. 

Η ΙΔΙΑ έβαλε να δέσουν έναν άλλο κρατούμενο από τα... αχαμνά του και να τον σέρνουνε στον θάλαμο ώσπου να πει «ήμαρτον»!.. Το είπε ο δυστυχής και τότε του φόρεσαν μια κουκούλα και τον πήγαν στο μπλόκο της Κοκκινιάς να υποδείξει συντρόφους του αντιστασιακούς. Από τον πανικό του έδειχνε με το δάχτυλο τυχαία όποιον έβλεπε μπροστά του. Οι Γερμανοί σκότωσαν όλους όσους υπέδειξε!.. 

ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχουν αυτά, θα πουν πάλι οι «φρόνιμοι», με το τώρα;.. Έχουν, διότι και η φράου Μέρκελ, με τον ανάπηρο υπουργό της στο καροτσάκι, υποβάλλουν την Ελλάδα στο βασανιστήριο του δανειακού «βούρδουλα», όχι πλέον ώσπου να ξεψυχήσει (αφού τη θέλουν ζωντανή και γονατιστή), αλλά ώσπου να δηλώσει μετάνοια και υποταγή. Το κατάφεραν, αφού η ηγεσία της υπογράφει αράδα τα Μνημόνια και οι βουλευτές τα ψηφίζουν αδιάβαστα, με μοναδική τους έγνοια πώς θα επιβιώσουν πολιτικά. 

ΤΟΤΕ τι απομένει; Να σκύψουμε το κεφάλι; Να γλυτώσουμε φορώντας κουκούλα; Να προσφέρουμε στη Μέρκελ νέους Τσολάκογλου; Ή μήπως να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη, με ενεργητική και παθητική αντίσταση; Και να της θυμίζουμε κάθε μέρα ότι ακόμη και ο συμπατριώτης της Αδόλφος Χίτλερ είχε την ειλικρίνεια να δηλώσει επίσημα ότι οι Έλληνες ήταν ο μόνος λαός που τον πολέμησε γενναία; Ο δε, επίσης συμπατριώτης της, στρατάρχης Κάιτελ, να παραδεχθεί επίσημα και αυτός ότι εξαιτίας της αντίστασης των Ελλήνων χάθηκε ο πόλεμος για τη Γερμανία; 

ΙΣΩΣ, λοιπόν, εξαιτίας πάντα των διαβολεμένων Ελλήνων, να χάσει η αλαζονική Γερμανία της Μέρκελ και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπως έχασε και τους δύο προηγούμενους. Τα σύννεφα ήδη μαζεύονται. Κανείς δεν ξέρει... «Ο Θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος»!.. 

(Από τη Real News)
http://www.elzoni.gr/html/ent/118/ent.16118.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: