Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2011

Αλλαξε ο Μανωλιος

Απορω με τα γκαλοπ των εφημεριδων που βγαζουν οτι οι Ελληνες ειναι υποστηρικτικοι προς την νεα κυβερνηση Παπαδημου με ποσοστα που θα ηταν λογικα για μια κυβερνηση που θα ειχε την ελαχιστη διαθεση να αλλαξει εστω ελαχιστα προς το καλυτερο την αδικη και αισχρη πολιτικη της .

Δεν καταλαβαινουν οτι αυτο το συνοθυλευμα απο τις τρεις συμμοριες της Βουλης φτιαχτηκε για να περασει ο πιο προδοτικος για την χωρα νομος....η νεα συμβαση που θα σκλαβωσει την Ελλαδα για παντα μιας και δυστυχως ειναι αδυνατον να αποπληρωθει το τεραστιο χρεος μας ακομα και με την μειωση του κατα 100 δισεκατομμυρια ευρω.

Διοτι αν χρωσταμε τωρα το 147% του ΑΕΠ και το 2020 το 120%παλι μη βιωσιμο θα ειναι το χρεος μας και παλι θα χρειαζεται να δανειζομαστε...ποια λοιπον θα ειναι η καλυτερευση της καταστασης?

Απλα το πολιτικο συστημα φροντιζει να καλυφθει πισω απο τεχνοκρατες που υποτιθεται οτι ξερουν πως να λυσουν το προβλημα...ξεχναει ομως οτι οι ιδιοι αυτοι τεχνοκρατες ειναι που δημιουργησαν το προβλημα.

Και φυσικα ο οραματιστης δεν θελει να καταλαβει οτι δεν ειναι διαχειριστης πλεον και συγκαλει υποτιθεμενα σκιωδη υπουργικα συμβουλια...για γελια ατελειωτα ειναι ο τυπος αυτος.

Και τα γκαλοπ πανε και ερχονται,οταν ερθει και η χρεοκοπια επισημα τοτε θα καταλαβουμε οτι πληρωνουμε ενα συστημα το οποιο εργαζεται εναντιον μας,και θα συνεχισει να το κανει οσο το αφηνουμε.

Καιρος να σκεφτω κι εγω οτι εχω ενα αβανταζ,ενα διαβατηριο αλλης χωρας ,και να αποφασισω παρ'ολο που το θεωρω πολυ δυσκολο πλεον να φυγω απο αυτη την χωρα και να επιστρεψω εκει που ημουν εως το 1992,εκει που επρεπε να μεινω και να μην επιστρεψω ποτε ελπιζοντας οτι κατι θα αλλαξει σε αυτη την ερημη χωρα.Την Ελλαδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: