Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

Τελη,τελη,τελη,καλπικε ντουνια

Σαν να μην συμβαινει τιποτα συνεχιζει η σωτηριος χουντικη κυβερνηση να επιβαλλει τελη οπου βρει απο τον πλουσιοτερο εως και τον πλεον οικονομικα αδυναμο πολιτη.
Και αυτο το ονομαζει δικαιοσυνη και ισοτητα, το ανικανο αυτο συνοθυλευμα υπουργων οι οποιοι εκτος απο το να βαζουν τελη μαζευονται σε ραδιοφωνα και καναλια και υποσχονται εκλογες αλλα οχι τοτε που τις συμφωνησαν αλλα οποτε εκεινοι αποφασισουν.

Και δεν φτανουν τα τελη,αρχισαν να ανακοινωνουν και αυξησεις στην δεη απο τον νεο χρονο,ναι ο πιο ανικανος απο ολους και ενας απο αυτους που θα επρεπε ηδη να βρισκεται στην φυλακη υπουργος με το ονομα Παπακωσταντινου ανακοινωσε αυξησεις παλι στην δεη...ισως και σε διψηφια νουμερο.

Δεν τους αρκει που εχουν καταντησει την χωρα ζητιανα,που την καταστρεψαν με οσα εχουν μεχρι τωρα αποφασισει,που ο λαος υποφερει και φυτοζωει...αποφασιζουν να τον φτωχυνουν και αλλο,και τι αλλο τροπο θα βρουν?
Να τα παρουν απο οπου μπορουν,ακομα και απο αυτους που πλεον δεν εχουν να δωσουν.
Αυξησεις στην δεη,ωραιοτατα,με ποιο κριτηριο?

Και το μονο που ακουμε δυο χρονια και... ειναι τι προστιμο θα πληρωσουν οσοι δεν πληρωσουν στην ωρα τους τα τελη που επιβαλλουν επανω μας,αυτο τωρα λεγεται δημοκρατια,το αποφασιζουμε και διατασουμε....απο γελοιους απατεωνες περιμενατε κατι καλυτερο?

Σκεφτομαι τι αλλο πρεπει να μας κανουν για να τους πεταξουμε στην θαλασσα,η καλυτερα να τους στειλουμε εκει που τους αξιζει..στην φυλακη.
Ισως περιμενουμε να δουμε νεκρους απο πεινα και ανεργια,να δουμε την κατοχη του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ζωντανη μπροστα στα ματια μας,δεν νομιζετε οτι θα ειναι πολυ αργα τοτε?

Και ακομα ενα που δεν μας λενε ειναι τι επομενα μετρα θα παρουν,διοτι αναγκαστικα θα παρουν νεα μετρα,η κατασταση δεν βγαινει ακομα και με οσα εχουν παρει εως τωρα...τι μας περιμενει?

Η απολυτη φτωχεια,η καταστολη των διαμαρτυριων μας με βια και συλληψεις,τα ματ προστατης της χουντας τους,μια χωρα κατεστραμενη και αφημενη να κατασπαραχθει απο τους δανειστες της.

Ωραια τα καταφερε το Γιωργακη δεν νομιζετε,μας εσωσε οπως ελεγε και αποχωρησε,μας αφησε την ιδια ανικανη ομαδα με αρχηγο εναν τραπεζιτη να μας ριξουν ακομα πιο βαθεια στην μιζερια και την ανεχεια.
Κανετε υπομονη ε?
Ως ποτε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: