Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

Το πολιτικο συστημα της χωρας δεν ειναι μονο ανικανο αλλα και επικινδυνο

Παραδωμενοι σε μια οικονομικη δικτατορια και ενω τα γκαλοπ μας δειχνουν ενθουσιασμενους με την αναληψη της καρεκλας του πρωθυπουργου απο τον εκπροσωπο της Goldman Sachs o οποιος θα κανει και αυτος σαν τον προηγουμενο τα παντα για να ξεπληρωσουμε το τεραστιο χρεος μας περιμενουμε τα επομενα μετρα.

Και φυσικα κατι για το οποιο πρεπει να αμφιβαλλουμε ειναι το αν θα γινουν τελικα εκλογες την ημερομηνια που συμφωνηθηκαν.

Επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω αν η προθεση τους να μας δωσουν το δικαιωμα να παμε στις καλπες ειναι ειλικρινης,δεν ειπε και τιποτα περι αυτου ο νεος δοτος πρωθυπουργος και ετσι η αμφιβολια μου μεγαλωνει,γιατι να παμε σε εκλογες οταν μπορουν με φασιστικο τροπο να κυβερνανε και να καλοτρωνε και να καλοπινουν και να μας κοροιδευουν οτι θα μας σωσουν ενω μας εξαφανιζουν?

Το πολιτικο συστημα της χωρας εχει διαπραξει φοβερα εγκληματα κατα της χωρας,τι θα το εμποδισει να κανει ακομα μερικα?
Το πολιτικο συστημα της χωρας ειναι αναξιοπιστο,ανικανο και προδοτικο,περιμενετε λυσεις που θα βοηθησουν τους οικονομικα αδυναμους οπως ανεφερε ο εκπροσωπος της Γκολντμαν Σακς?
Οταν οι απολυμενοι γινουν τοσοι οσοι ποτέ,οταν οι πεινασμενοι δεν θα βρισκουν κατι να φανε ουτε στα σκουπιδια,οταν οι ανεργοι δεν θα εχουν το επιδομα ανεργιας να τους βοηθαει να ζησουν.....

Τοτε το πολιτικο συστημα θα καταλαβει τι σημαινει αντιδραση του λαου,και τοτε δεν θα ειναι οι γραφικοι της πλατειας Συνταγματος που θα διαμαρτυρονται.

Και ο εκπροσωπος των τραπεζων θα ξεκουμπιστει απο την χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: