Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2011

Ο Λοβέρδος βρήκε το φάρμακο του AIDS!

http://s.enet.gr/resources/2010-06/3-2-thumb-large.jpg


Την βρήκε την συνταγή της αντιμετώπισης του AIDS ο μαρθαβούρτσης Υγείας, καρασοσιαλιστής του κώλου και επίδοξος πρόεδρος της πασόκας, Λοβέρδος! Πως; Απλά και ωραία: Με την απέλαση των ιερόδουλων φορέων του AIDS που δεν έχουν στην κατοχή τους επίσημα έγγραφα παραμονής.

Προσέξτε να δείτε τι βάθος εξηγείται ο πράσινος σοσιαλισμός. Η μετάδοση της ασθένειας εξαρτάται αποκλειστικά από την...βίζα!

Έχεις; Πηδάς και πηδιέσαι ανεξέλεγκτα και ένα πανέρι τίγκα με καρβουνάκια για λιβανιστήρι. Και αν τύχει και είσαι και φορέας του ιού, δεν χάλασε ντε και η...Συγγρού.

Δεν έχεις; Είσαι μάλιστα και φορέας και τολμάς να επιδίδεσαι στο ευγενές σπορ του "το.....κάνει τόσο, η.....κάνει τόσο, μπέκα μέσα"; Κρίνεσαι ακατάλληλος "για παράνομος μετανάστης" και σε τρώει η μαρμάγκα της απέλασης.

Όμορφα πράγματα δηλαδή, σοσιαλιστικά. Να μας έλεγε η υπουργάρα που να καίγαμε τους ομοφυλόφιλους και που να κάναμε σαπούνι τους εξαρτημένους στην ηρωίνη, να τελειώναμε με το θέμα του AIDS, θα μας υποχρέωνε. Δεν χάθηκε και ο κόσμος, που οι υπουργικές λύσεις δεν είναι και τόσο δικές του, όσο δείχνει (το κοπιράϊτ για κάτι τέτοια ουμανιστικά το έχει ο μπάρμπα Αδόλφος όπως όλοι γνωρίζουμε)...

Φαντάζεστε το Λοβερδάκι σαν γερμανάκι στο τρίτο Ράϊχ; Εγώ πολύ! Ένα NSDAPαιδάκι μούρλια θάτανε ο Αντρίκος. Και αλοίμονο σε όλους τους άλλους!

Τι κρατάμε από όλα αυτά τα εξαίσια; Το ζεμπίλι για το κάρβουνο!



ΥΓ: Μα να μην βρίσκεται ένας χριστιανός να του δώσει μιά κουτουλιά στα τσαούλια!!!

 http://vraxokipos.blogspot.com/2011/12/aids.html?spref=tw

Δεν υπάρχουν σχόλια: