Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Δεν θα σταματησουν πουθενα

Λοιπον παλι νεες επικαιροποιησεις μνημονιου θα εχουμε,εκει που μας καθησυχαζαν οτι δεν θα παρουν νεα μετρα διοτι δεν τα αντεχει ο λαος....να  η συμφωνια που ειχε υπογραψει απο τον Οκτωβρη ο προδοτης Παπανδρεου...και τι λεει αυτη η συμφωνια?

Και αλλες μειωσεις μισθων,καταργηση δωρου Χριστουγεννων και επιδοματων και στον ιδιωτικο τομεα,και αλλες μειωσεις μισθων,καταστροφη πληρης του συστηματος υγειας,μονιμο φορο ακινητων με τον λογαριασμο της δεη,νεες επιβαρυνσεις με αυξησεις στα ΜΜΜ,αυξησεις στην Δεη.

Αν δεν ληφθουν τα αναγκαια αυτα μετρα η χωρα θα πτωχευσει....ε ας πτωχευσει τελικα η πτωχευμενη χωρα.
Αυτοι εχουν βαλει σκοπο να εξολοθρευσουν τον λαο,δεν θα σταματησουν πουθενα,δεν θα λυπηθουν κανεναν,οσοι ζησουν εζησαν,κανενας δεν θα ενδιαφερθει για τους υπολοιπους.

Και την ιδια στιγμη πρωην βουλευτες μεταξυ των οποιων οι Τσοχατζοπουλος και Μαντελης....ακομα ελευθεροι και ανετοι ζητουν εκατομμυρια ευρω απο υποτιθεμενα αναδρομικα τα οποια δεν εχουν παρει.
Αστειο ε?

Αφου κατακλεψαν την χωρα,πλουτισαν οι ανεπαγγελτοι απο τις μιζες ,τωρα ζητανε και αναδρομικα.

Απο την μια κρισιμη περιοδο στην επομενη,οι μονοι που θα επιβιωσουν τελικα θα ειναι οι πολιτικοι,σαν τις κατσαριδες μετα απο πυρηνικη εκρηξη.

Ακομη καθεστε αναπαυτικα και σκεπτεστε τα Χριστουγεννα?
Παρτε το τελευταιο σας δωρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: