Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

Χριστουγεννα στην εφορια

Λοιπον δεν υπαρχει καλυτερο μερος να περασει καποιος τις μερες πριν τα Χριστουγεννα παρα στην τοπικη του εφορια,μην μπερδευτε την λεξη εφορια με την ευφορια,δυο διαφορετικα τελειως πραγματα.

Εκει συναντας δεκαδες ανθρωπους που προσπαθουν να βρουν μια ακρη στο προβλημα τους και δεν βρισκουν,συναντας υπαλληλους που σε κοιτανε λες και μπηκες εκει να τους κλεψεις η να τους ξυπνησεις.

Και το να τους κλεψεις ειναι δυσκολο διοτι εχουν την πρωτοπορια σε αυτο...αλλα αν τους ξυπνησεις τοτε παει χαθηκες.Αρχιζουν να φωναζουν να σε μειωνουν και τελικα ακρη δεν βρισκεις οποτε καλυτερα ειναι να τους αφησεις να κοιμουνται.

Δυστυχως εκει αν μεινεις ωρες δεν εχει ουτε να φας ουτε να πιεις κατι κι ετσι ξεροσταλιαζεις απο γραφειο σε γραφειο η ανεβοκατεβαινεις οροφους,πανντως κανει και ενα καλο στην φυσικη σου κατασταση η παραμονη στην εφορια...απο οροφο σε οροφο καταληγεις αθλητης.
Εκει αυτοι που..μας δουλευουν σου μιλανε λες και εισαι απατεωνας...με ευγενεια φυσικα,σου ζητανε οτι χαρτι εχει ξεχαστει σε κατι ντουλαπια της προγιαγιας σου,σε στελνουν εξω να βγαλεις φωτοτυπιες διοτι κανενα φωτοτυπικο μηχανημα τους δεν δουλευει.

Φυσικα η απαγορευση του καπνισματος σε τετοιια μερη ειναι κατι ξεχασμενο,αν τυχει και δεν καπνιζεις καταλαβαινεις απο τον διαδρομο οτι μαλλον σε τεκε μπαινεις παρα σε δημοσια υπηρεσια.

Ωραια περναμε στις εφοριες τα Χριστουγεννα,μεσα σε φιλικο περιβαλλον με αδιαφορους και χωρις ενημερωση υπαλληλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: