Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

Οι προδοτες να δικαστουν

Ειναι πλεον καιρος να απαιτησουμε να δικαστουν αυτοι που προδωσαν την χωρα μας.
Ολοι αυτοι που σχεδιασαν και οργανωσαν αυτο το εγκλημα κατα του λαου μας.

Πρωτος και καλυτερος ο Γιωργακης ο κωπηλατης που μας εσυρε μετα απο συκοφαντιες στο ΔΝΤ,καθυβρισε την χωρα διεθνως και απετυχε ακομα και σε αυτα που ειχε σχεδιασει να κανει.
Απο κοντα ο τοτε υπουργος των οικονομικων Παπακωσταντινου ο οποιος μας κοροιδευε οτι θα βγουμε στις αγορες το 2011,επαιρνε συνεχως νεα μετρα ενω ειχε δηλωσει οτι θα παραιτηθει αν χρειαστει να το κανει,δεξι χερι του κωπηλατη στην δολοφονια της χωρας.
Μαζι τους ολη η κοινοβουλευτικη ομαδα του κλεφτοκομματος Πασοκ οι οποιοι με βαρια καρδια ψηφιζαν μετρα που δεν ειχαν καν διαβασει,μας εσωζαν οπως λεγανε και την ιδια στιγμη προστατευαν τους μισθους και τα προνομια τους.

Απο κοντα η Θοδωρα η ασπιλη και αμολυντη μαζι με τον κωλοτουμπα φασιστα Καρατζαφυρερ και οσοι ακομα βοηθησαν να στηθει αυτη η σκευωρια με την δικαιολογια της διασωσης μας απο την χρεοκοπια.

Το πολιτικο προσωπικο της χωρας σχεδιαζει την διασωση του,προσπαθουν να τρομοκρατησουν τον λαο οσο μπορουν με μονο σκοπο να παραμεινουν στα πραγματα και μετα την καταρρευση της οικονομιας και την επικειμενη ουσιαστικη χρεοκοπια μας.

Αν καποιος φυλακιζεται για μια απλη κλοπη τοτε ολοι αυτοι που με τις πραξεις τους καταστρεψαν την χωρα και το μελλον των επομενων γεννεων πρεπει να δικαστουν για προδοσια και να σταλουν στην κρεμαλα.

Οι δικαιολογιες τους πλεον δεν μας πειθουν,η αυτοι...η εμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: