Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2011

Η Ηλιθιοτητα εχει και ορια.

Και ξαφνικα.... οπως παντα,γιατι σε αυτη την χωρα ολα ξαφνικα γινονται,οπως τοτε που απο"λεφτα υπαρχουν"καταληξαμε στο"δεν υπαρχει σαλιο"αρχισαν αυτοι που με επιμονη και βιασυνη καταστρεψαν την χωρα....να απολογουνται.

Ειπε ο ενας:Αν αυτα ειχαν συμβει σε αλλη χωρα θα ειχε γινει επανασταση....μας λεει και ηλιθιους δηλαδη,οτι μας πηδηξαν με οποιο τροπο ηθελαν και εμεις καθομαστε και το παιζαμε παρθενες.

Επιτελους και μια αληθεια..οτι μας πηδηξαν οπως ηθελαν και εμεις καθομασταν και το παιζαμε παρθενες.

Ο ετερος και ακομα υποικ σε καθε λογοδοιαρροια που τον πιανει προσπαθει να αποφυγει τις ευθυνες για οσα μετρα εχει παρει,τι πονος και τι ταλαιπωρια,τραβαει ζορι ο ανθρωπος να μην το πει?

Και ολοι μαζι προσπαθουν να μας δειξουν οτι τελικα δεν επρεπε να παρουν ολα αυτα τα μετρα με τον τροπο που τα πηραν,οτι η πολιτικη τους επι δυο χρονια ηταν λαθος,οτι ακομα και με τα μετρα που πηραν σταθηκαν ανικανοι να καταφερουν να κανουν εστω και το ελαχιστο.

Και ακομα και αν δεν καταλαβαινουν τι εχουν κανει...αρχιζουν να το μυριζονται,υπαρχει φτωχεια,πολυ φτωχεια,εχουν φερει τον λαο σε σημειο που δεν περιγραφεται με λογια,τωρα ειναι αργα.

Επισης προσπαθουν να δειξουν χωρις να τον ονοματιζουν τον κυριο υπευθυνο αυτης της καταστασης,τον οραματιστη της 79ης θεσης.
Ειναι αυτο ομως δικαιολογια?Επι δυο χρονια γιατι δεν αντεδρασαν?

Οι ευθυνες ειναι στο συνολο αυτης της εγκληματικης ομαδας οσο και να προσπαθουν καποιοι να τις αποφυγουν,φερθηκαν στην χωρα και τον λαο της σαν να ειναι μερος της κομματικης τους ιδιοκτησιας,λειτουργησαν αντιδημοκρατικα,αντεθνικα,και με προδοτικη συμπεριφορα.

Αν η δικη τους ηλιθιοτητα δεν εχει ορια...ελπιζω η δικη μας νε εχει τελειωσει.

 Ξυπνηστε!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: