Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

Ποιος θα τον δικασει?

Λιγο ξαφνιαστηκαμε ολοι μας οταν διαβασαμε οτι ο ανικανοτερος ολων διαχειριστης μας και κατ'αλλους ικανος προδοτης διατηρουσε 100 ατομα τα οποια κανενας δεν ξερει απο που τα πληρωνε για να διαχειριζονται τους λογαριασμους του στα social media...twitter,facebook και αλλα.

Την ιδια ωρα που εκοβε τα ελαχιστα απο τους χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχους,που καταργουσε ολα τα εργασιακα δικαιωματα,που υποσχοταν βοηθεια στους οικονομικα αδυναμους....εκεινος ειχε εγκαταστησει ενα ομιλο ανθρωπων που υπερασπιζονταν τις προδοτικες του επιλογες.
Περιμεναμε κατι αλλο απο αυτον τον ανθρωπο?

Οχι.
Εγκληματιας ο οποιος χαμογελαστος γυρναει απο εδω και απο εκει και χαμογελαει αδιαφορωντας για οσα εκανε,ο οποιος προσπαθει να σωσει τον εαυτο του πριν παραδωσει το κομμα στους επιδοξους νεους ηγετες του,ενα κομμα που θα παρει ενα πσοστο χαμηλοτερο απο εκεινο που πηρε οταν για κακη τυχη αυτης της χωρας πρωτοεμφανιστηκε.
Αλοιμονο σε αυτη την χωρα που τα τελευταια 37 χρονια δεν εχει τιμωρηθει κανενας..θα ηταν υπερβολη να περιμενουμε να τιμωρηθει τωρα ο χειροτερος προδοτης στην ιστορια της.

Ο Παπανδρεου φτωχυνε τον λαο την ιδια στιγμη που ξοδευε εκατομμυρια για να διαφημισει την ανικανοτητα του,ο Παπανδρεου καταστρεψε την χωρα και την ιδια στιγμη 100 ατομα διαφημιζαν τα εκγληματα του στο διαδικτιο.

Ποιος δικαστης θα ασχοληθει σοβαρα με αυτο το παρανοικο ατομο?

Θα υπαρξει ενας Ελληνας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: