Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

Παπαδημος με φουντες

Πανω απο εκατο χιλιαδες θεσεις εργασιας θα δημιουργησουν απο του χρονου οι συγκυβερνωντες με τον δοτο πρωθυπουργο,αυτο ανακοινωθηκε σημερα....γελαμε φυσικα εδω,θεσεις εργασιας εχουν ανακοινωθει και επι Κατσελη και επι του φτωχου συνδικαλιστη που πηρε την θεση της.
Ειδατε καμια θεση εργασιας εσεις?
Εγω που ψαχνω δεν εχω δει.

Επισης θα φροντισουν τους οικονομικα αδυναμους,παλι.....οπως τους φροντιζε τοσα χρονια ο ηλιθιος πρωην διαχειριστης μας ναι..ο κωπηλατης και ποδηλατης,και αυτος φροντιζε ολους αυτους αλλα οπως βλεπετε και οι ιδιοι οι αστεγοι πληθαινουν,οι ανθρωποι που τρωνε σε συσιτια το ιδιο,η φτωχεια ειναι παντου,οι φτωχοι ψαχνουν τους καδους σκουπιδιων....και οι καλοπληρωμενοι μαζι με το παπαδαριο μαζευτηκαν σημερα να δουν ποσα ψιχουλα μπορουν να πεταξουν σε ολους εμας.

Ο Παπαδημος θα μπορουσε να δωσει τον μισθο του οπως ο Ιταλος τεχνοκρατης πρωθυπουργος και ομως δεν το εχει κανει,το ιδιο και οσοι μαζευτηκαν σημερα να μετρησουν τα ψιχουλα.

Αν εσεις πιστευεται οτι θα γινει το ελαχιστο απο οσα ανακοινωθηκαν σημερα,τοτε θα περιμενετε πολυ,ισως και για παντα,και δεν μας μενει πολυ ζωη με αυτους που μπλεξαμε.

Μονη λυση ειναι να μαζευτουμε σαν λαος και να τους πεταξουμε στην θαλασσα ολους,ειναι σαπιοι και οτι και να κανουν σαπιοι θα παραμεινουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: