Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2011

Τα καναλια κι εμεις...

Δοκιμασα να βρω μια λυση στο προβλημα μου,οχι μονο το δικο μου γιατι υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι που ζουν στην ιδια κατασταση με εμενα,με τα τηλεφωνηματα στις εφοριες και το υπουργειο οικονομικων ακρη δεν βρισκει κανεις.
Επικοινωνησα με εναν δημοσιογραφο που μιλαμε μαζι στο τουιτερ του ανεφερα το προβλημα και ρωτησα αν εκεινοι μπορουν να κανουν ενα ρεπορταζ να βρεθει μια ακρη.
Αμεσως με ενημερωσε οτι μπορω εγω...αν και δεν το θεωρησα απαραιτητο να μιλησω σε εκπομπη του σταθμου...Σκαι και να αναφερω τι συμβαινει,με πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο και συμφωνησαμε να γινει τηλεφωνικη συνδεση την επομενη μερα....χθες....αυτο.

Περιμενα εγω,οπως και πολλοι φιλοι απο το τουιτερ να γινει αυτη η συνδεση,αδικα,περασαν ολα τα θεματα,περασαν 3 ωρες αλλα τιποτα.
Επικοινωνησα μεσω τουιτερ με την κατα τ'αλλα αγαπημενη μου παρουσιαστρια της εκπομπης,καταλαβαινω τα προβληματα μιας ζωντανης καθημερινης εκπομπης ,η υποσχεση δοθηκε για την επομενη ημερα.

Περιμενα και σημερα,αναφερω ξανα οτι θα ηταν το ιδιο χρησιμο να γινει ενα ρεπορταζ απο τον σταθμο και οτι δεν χρειαζοταν να μιλησω εγω αλλα σκεφτηκα οτι κανοντας το θα βοηθουσε οσους αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα,και δεν ειναι λιγοι αυτοι.

Δυστυχως τιποτα,περασαν πολλοι,ακουσαμε ολες τις δικαιολογιες υπουργου ο οποιος δικαιολογησε ολες τις ανικανοτητες του σαν επιτευγματα,αλλα συνδεση δεν εγινε.
Τελικα το"πρωτα ο πολιτης"εγινε και μερος της φιλοσοφιας των καναλιων,προτιμανε να μας πασσαρουν τους εγκληματιες κατα της χωρας παρα να δινουν σημασια στα προβληματα που εχουν δημιουργηθει απο την ανικανοτητα αυτων των εγκληματιων.

Δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν,δεν χρειαζομαι δημοσιοτητα,χρειαζομαι ανθρωπους που να καταλαβαινουν οτι ειμαστε ενας λαος βυθισμενος στα σκατα και εκεινοι μπορουν να κανουν το ελαχιστο για να βοηθησουν

Δεν τους φερνουμε διαφημιση,οι αστειοι πολιτικοι τους φερνουν.

Ιδου το προβλημα

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/12/blog-post_9391.html


Φανταστειτε αν και οταν γινουν αυτες οι επιτροπες αναπηρους,ηλικιωμενους,ανεργους στις ουρες να περιμενουν σαν υποδικοι να τους πουν αν θα εχουν ρευμα να μαγειρεψουν και αν μπορουν να επιβιωσουν σε αυτο το κρατος.

Και τα καναλια παιζουν τον δικο τους ρολο σε αυτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: