Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

Η Υποκρισια του δεξιου σωτηρα

Ξεσκεπαστηκε τελικα το σχεδιο του Σαμαρα ο οποιος προσπαθησε κρατωντας υποκριτικα μια αντιμνημονιακη πολιτικη να κερδισει αυτο που παντα ειχε σκοπο.
Την εξουσια.

Ενας ακομα ανεπαγγελτος ηγετης ....σε εισαγωγικα μετα τις τεραστιες αποτυχιες του στο παρελθον σαν υπουργος εξωτερικων και μετα σαν αρχηγος της ξεχασμενης Πολαν επεστρεψε παρα τις διαβεβαιωσεις του οτι δεν θα το εκανε ποτε στο παλιο του κομμα και προσεκτικα προσπαθησε να κτισει ενα προφιλ φιλολαικου αρχηγου.

Με την υποτιθεμενη υποχρεωτικη συμμετοχη του στην κατοχικη κυβερνηση Παπαδημου νομιμοποιησε ολα τα μνημονια και μεσοπροθεσμα που ειχε καταδικασει,λεκτικα αντιδρουσε ενω στην κυριολεξια εδινε χειρα βοηθειας στην παραταση και την κατοχυρωση του ξεπουληματος της χωρας.

Το αστειο τελειωσε με την τριημερη κωμωδια των συσκεψεων στο μεγαρο Μαξιμου,ο Σαμαρας δεν ενοχληθηκε απο κανενα αλλο μετρο παρα απο την περικοπη των επικουρικων συνταξεων,ουτε καν οτι το δανειο θα μεταφεροταν στο αγγλικο δικαιο τον πειραξε,κρατησε την χωρα σε αγωνια συζητωντας το ελαχιστο ενω ισχυριζοταν οτι ειναι ο μονος που εκανε διαπραγματευση.

Μετα απο την κωμωδια αυτη μας εκανε και ενα διαγγελμα λεγοντας μας οτι θα μας σωσει με εκλογες την στιγμη που η αποδοχη του νεου μνημονιου απο το κομμα του καταδικαζει την χωρα σε αιωνια φτωχεια.

Καποιος πρεπει να πει στον νεο δεξιο σωτηρα μας οτι δεν χρειαζομαστε τετοιους ηγετες,Ελληνες χρειαζομαστε,ανθρωπους που προτιμουν να πεινασουν αλλα να ειναι αξιοπρεπεις χρειαζομαστε,ηγετες που να λενε οχι και να εννοουν οχι χρειαζομαστε.
Και τελευταια ας μας πει γιατι κοβονται ραδιοφωνικες εκπομπες επειδη τους λενε οτι με οσα κανουν ξεπουλανε την χωρα?

Το πασοκ επεσε στο 8%,ας περιμενει κι εκεινος να δει που θα βρεθει με τα ποσοστα του να θυμιζουν το παλιο αποτυχημενο του κομμα.

Την Πολαν εκει που ανηκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: