Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

Η Ετεροχρονισμενη προφητεια

Ποιος δεν θυμαται τοτε που ακομα εμεις ανιδεοι περιμεναμε τα"λεφτα που υπαρχουν¨" τις προσπαθειες του οραματιστη της 79ης θεσης να μας πεισει να του δωσουμε τους μισθους και τις συνταξεις μας απο μονοι μας?
Εμεις το ξεπερασαμε αλλα εκεινος βρηκε τροπο"δημοκρατικο"και τα πηρε απο μονος του.

Ποιος δεν θυμαται τοτε που ελεγε οτι τον επιασε ενας συνταξιουχος στον δρομο και του ειπε οτι για την Ελλαδα θα εδινε και τον μισθο του?

Λοιπον αυτο τοτε που το ελεγε δεν ηταν ψεματα,ηταν προφητεια,ετεροχρονισμενη μεν...αλλα να συνεβη σημερα.

Ενας αργοσχολος συνταξιουχος αποφασισε να παραδωσει τον μισθο του για το καλο της χωρας...ποιος?

Ο Προεδρος της δημοπρασιας.

Επι τρια σχεδον χρονια βλεπει το εγκλημα που γινεται εναντια στον λαο που ορκιστηκε να προστατεψει και απλα ....το βλεπει,βλεπει την βια των ματ,την καταστροφη της οικονομιας,την φτωχοποιηση του λαου,τα μετρα που μολις εφαρμοζονται γινονται αφορμη για νεα μετρα,βλεπει οσα βλεπουμε και εμεις,απο μακρυα μεν αλλα τα βλεπει,ακουει τις κραυγες μας,ξερει οτι αυτοι που κυβερνανε ειναι παρανομοι,ξερει οτι ο λαος χρειαζεται εναν ηγετη να στηριχτει επανω του,αλλα ο δανειστης της Βιλας αδιαφορει,και κλαιει οταν τον γιουχαρουν στις παρελασεις,ανταρτης ηταν λεει,συνθηκολογημενος σημερα ομως,τι να το κανουμε το παρελθον οταν δεν συμβαδιζει με το παρον και το μελλον?

Αποφασισε να μην παιρνει τον εξαιρετικα μεγαλο μισθο του ο Παπουλιας,μετα απο 7 χρονια προεδρος,μετα απο οσα εχουν γινει το αποφασισε σημερα,γιατι?

Ισως γιατι πλησιαζει η επετειος της 35ης Μαρτιου?

Δεν θελουμε τον μισθο σας,θελουμε την τιμωρια σας,την καταδικη σας και την εκτελεση σας,παραδειγματικα ωστε οι επομενοι να μην ξανακανουν οσα κανατε τοσες δεκαετιες εσεις,θελουμε εκλογες για να σας στειλουμε και εσας στο ταμειο ανεργιας κι ας μην πεινασετε ποτε με τοσα που εχετε μαζεψει,θελουμε να δημευτουν οι περιουσιες σαν για το καλο της χωρας,θελουμε....

Να ζησουμε ελευθεροι απο την χουντα που μας εχετε επιβαλει και να προλαβουμε αυτα που σκεφτεστε να κανετε εναντιον μας στο μελλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: