Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2012

Aναπηροι στο μυαλο

Αποφασισαν οι πανεξυπνοι απογραφη των αναπηρων .....και καλα εκαναν,να σταματησει η πρακτικη να παιρνουν αναπηρικες συνταξεις οσοι δεν το δικαιουνται,οταν το ακουσα φυσικα ανατριχιασα,ξερω απο τετοιες απογραφες,ενα αναπηρο κρατος βγαζει μια αποφαση και μετα αφηνει τον αναπηρο η τον συνταξιουχο να τρεχει να μαζευει χαρτια και βεβαιωσεις και να τις πηγαινει απο το ενα γραφειο στο αλλο,το εκανα κι εγω οταν χρειαστηκε πριν ενα χρονο για την μητερα μου.

Ειδα σημερα την εικονα στο Αιγαλεω,ανθρωποι ανημποροι να περιμενουν με υπομονη κατω απο καθε καιρο να παρουν χαρτακι για να εξυπηρετηθουν,αυτο δεν ειναι open.gov αυτο ειναι ξεφτιλισμενο κρατος.Να καθονται απο τα μεσανυχτα με την ελπιδα να τελειωσουν την επομενη ημερα.

Ρωτηθηκε ενας απο ολους αυτους που ειναι υπευθυνοι γιατι δεν ταχυδρομηθηκαν οι βεβαιωσεις στους δικαιουχους και δικαιολογηθηκε οτι εκαναν συσκεψη και δεν ειχαν χρηματα για τα ταχυδρομικα τελη,ποση αλλη ξεφτιλα χρειαζεστε?
Ας τα εβαζαν απο τους μισθους των ανικανων που μας κυβερνανε τοσες δεκαετιες,ας τους εκοβαν λιγο απο τον παχυλο μισθο τους να πληρωναν τα τελη.
Ακουστηκαν και αλλα φαιδρα,κανεις δεν βρισκει κανεναν στο τηλεφωνο,μεηλ δεν εχουν,ο υπουργος εψαχνε τον δημαρχο κι ο δημαρχος το πουλι του,η διευθυντρια της υπηρεσιας μοιραζε χαρτακια ανεβασμενη σε καδο σκουπιδιων και ο αντιδημαρχος το επαιζε Εβιτα στο μπαλκονι.

Μετα βριζουμε τους Γερμανους και τον Σοιμπλε  που μας λεει οτι θελει επιτροπο στην χωρα για να σιγουρευτει οτι τα λεφτα θα πανε εκει που πρεπει,οχι μονο επιτροπο αλλα και αλλο δημοσιο τομεα χρειαζομαστε,αλλο προσωπικο με ευθυνη και σεβασμο προς τον πολιτη,αλλους δημαρχους και αντιδημαρχους διοτι η σαπιλα και η βαριεστημαρα εχει καλυψει τα παντα.

Αυτη η χωρα δεν αλλαζει,δεν προκειται ποτε να αλλαξει,αν ηταν στην ουρα η γυναικα του Λοβερδου η του Παγκαλου.....σκεπτομαι.

Θα ειχε δοθει λυση σε μισο λεπτο η οχι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: