Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

Μισθος....επιδομα ανεργιας

Μετα την πληρη καταργηση των συλλογικων συμβασεων,της διαιτησιας,του κατωτατου μισθου οι σωτηρες μας ειναι πλεον ησυχοι,ο λαος θα κανει οσες υποχωρησεις του ζητηθουν με μονο  ανταλλαγμα ενα ξεροκομματο ψωμι.
Μονο αυτο θα μπορει να αγοραζει πλεον ο εργαζομενς για τα υπολοιπα υπαρχει και ο Θεος.

Αν αναλυσετε που θα ξοδευει τον μισθο των 500 ευρω....για την ωρα,γιατι θα μειωθει και αλλο...θυμηθειτε οτι εκτος απο τα προιοντα που ακριβαινουν συνεχως στο μελλον θα αυξηθουν παλι τα εισητηρια των συγκοινωνιων,η δεη και πολλα αλλα και σκεφτειτε τι θα μενει για να ζησει καποιος που ακομα και με 500 ευρω μισθο θα πρεπει να πληρωνει και φορο εισοδηματος στο τελος του χρονου.

Μονος στοχος του ειναι να εγκαταστησουν στην χωρα την πληρη φτωχεια,σε ολα απο το φαγητο εως και τα φαρμακα,μονος στοχος τους ειναι να παιθαινει ο κοσμος απο πεινα γιατι απο αξιοπρεπεια δεν θα βγαινει να ζητιανεψει,απο ελειψη αναγκαιων αγαθων και τελικα οταν καταληγει στο νοσοκομειο απο γενοσημα φαρμακα αοριστου ποιοτητας.

Και τελικα μιας και εγινε ο μισθος επιδομα ανεργιας αποφασισαν να μειωσουν και....το επιδομα ανεργιας,αυτο που δινουν για εναν χρονο και μετα σε αφηνουν στην τυχη σου.
Τελειωσε το πρωτο σταδιο εγκαταστασης της παγκοσμιας διακυβερνησης του Γιωργακη,το κρατος προνοιας διαλυεται και αφηνει τα  κατωτερα στρωματα του πληθυσμου στην τυχη τους,αυτο σημαινει η"βιωσιμη αναπτυξη"στο λεξικο των νεοταξιτων,οσοι μπορεσουν να ζησουν εχει καλως,οι υπολοιποι τους ειναι αδιαφοροι.

Ζωντας την μεγαλυτερη χουντα απο το'67 παρακολουθω τους χορτατους να ζητανε απο τους πεινασμενους ακομα μεγαλυτερες θυσιες,για να σωθει το κρατος....ειναι το κρατος κατι αοριστο?Απορω.
Ο Υπνωτισμενος τραπεζιτης και συνενοχος για την κατασταση που βρισκεται η χωρα συνεχιζει με την βοηθεια των συμφοιτητων να μας σωζει
Ειχα γραψει οτι αν ξυπνησουμε καποτε τοτε θα ειναι αργα,πολυ αργα.

Πρωτα ο πολιτης,μην ξεχναμε αυτη την προταση,την ζουμε καθε μερα,ενας εγκληματιας που κυκλοφορει ακομα ελευθερος τη ελεγε συνεχως.

Πρωτα ο πολιτης.....στον γκρεμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: