Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Ολα γινονται

Με πεισμα και φανατισμο ο αντισυνταγματολογος εχει εξαπολυσει ολα τα μεσα που διαθετει για να καταφερει να μαζεψει οτι ψηφουλακια μπορει,βλεπει οτι δεν μπορει και παθαινει σοκ,η εξουσιομανια και αντιδημοκρατικοτητα του εξαπλωνεται μεσα στο διαδικτιο σαν χολερα.

Τα πληρωμενα τσιρακια του ειναι παντου,στο τουιτερ ειδικα εχει κανει θραυση με σκοπο να τρομοκρατησει οσους μπορει,δεν μπορει και παθαινει ικτερο απο το κακο του.

Με μυνηματα οπως...σας εγγυωνται οι υπολοιποι οτι τον Ιουνιο θα πληρωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις προσπαθει να απειλεισει και να πεισει οτι μονο αυτος ειναι ικανος να εγγυηθει αυτα που με την βοηθεια του πετσοκοψε ο προδοτης Παπανδρεου,αυτος συνεχισε την πολιτικη της προδοσιας με τα χαρατσια και τους εκβιασμους οτι θα κοβει το ρευμα σε οποιον ανημπορο δεν εχει να τα πληρωσει.

Ναι....γινεται,ολα γινονται,μια πορνη πολυτελειας ολα τα κανει,και μισθους και συνταξεις πληρωνει και υποκλινεται στην ελιτ,στην παγκοσμια οικονομικη διακυβερνηση,στην Μερκελ,ξεπουλαει την χωρα την ιδια ωρα που λεει οτι κανει οτι μπορει για την σωτηρια της.

Δωστε του να καταλαβει οτι δεν ειμαστε ηλιθιοι,οτι ξερουμε το παιχνιδι που παιζει,οτι δεν μπορει να μας κοροιδεψει πλεον.
Να καταλαβει οτι αυτος και η συμμορια του ειναι παρελθον,ειναι το πριν εμεις ψαχνουμε το μετα,την αλλη Ελλαδα που δεν μπορει να μας την φερει η λασπη η τρομοκρατια και οι εκβιασμοι του.

Ναι γινεται,ας το προσπαθησουμε,ολοι μαζι.
Απεναντι στον εχθρο ενωμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: