Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Η Γενοκτονια ενος λαου

Καθε μερα διαβαζουμε την ιδια ειδηση,και αλλη μια αυτοκτονια συμπατριωτη μας,αλλοι το ξεπερνουν μην αντεχοντας να διαβασουν παρα περα,αλλοι ταραζονται και σκεφτονται τι μας περιμενει στο προσεχες μελλον,η κατασταση δεν ειναι καλη και οι μονοι που δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει,που αδιαφορουν για ολα ειναι αυτοι που εμεις ψηφισαμε για να μας κυβερνησουν.

Ο πρωτος λαι κυριος ενοχος αυτης της καταστασης ειναι ο οραματιστης της 79ης θεσης Γιωργακης,μαζι του οι συνυπογραφοντες τα μνημονια Βενιζελος και Σαμαρας,η δικαιοσυνη αφαντη κανενας δεν εχει να απολογηθει για την γενοκτονια που συντελειται στην χωρα,κανενας δεν φταιει.

Μεχρι ποτε ομως?

Εκτος απο το ξεπουλημα της χωρας που σχεδιασαν και εκτελουν με μαθηματικη ακριβεια αδιαφορωντας για τον λαο της και την τεραστια καταστροφη που εφεραν ολοι αυτοι αμερινα υποσχονται λυσεις και σωτηρια,απο ποτε δοθηκαν λυσεις σε τετοια προβληματα απο τους ιδιους που τις δημιουργησαν?"

Η διαιρεση του λαου αποδειχθηκε ακομα μια φορα προεκλογικα,καταφερνουν να μας πηγαινουν και να μας φερνουν σαν προβατα οπου τους βολευει.
Μεχρι να γινουμε ολοι ενας σαν εθνος,να κοιταξουμε το συμφερον της χωρας μας και οχι το ατομικο μας δεν θα υπαρξουν λυσεις.
Μεχρι να τους οδηγησουμε σηδηροδεσμιους σε ειδικα δικαστηρια να απολογηθουν για τα εγκληματα τους εκεινοι θα συνεχισουν να παρουσιαζουν τους εαυτους τους σαν τον σωτηρα εξ ουρανου ο οποιος εχει ερθει με εντολη να μας σωσει.

Και εμεις θα συνεχισουμε να θρηνουμε συμπατριωτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: