Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Στην επανασταση με οπλο μας την καλοπεραση

Φωναζουμε,ειμαστε οργισμενοι,μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και το δεχομαστε,θελουμε να αλλαξουν ολα αλλα δεν αλλαζουμε εμεις,γινεται αυτο?
Αλληλεγγυη ακουω και αλληλεγγυη δεν βλεπω,αστεγοι και ζητιανοι περιφερονται στις ζωες μας αλλα εμεις κοιταμε μονο την δικη μας ζωη,ξεπερναμε τις καθημερινες πλεον αυτοκτονιες με αδιαφορια, σαν το δελτιο καιρου μας ακουγεται καθε φορα που ενας συνανθρωπος μας χανεται.

Γιατι Κυριε?

Τα σοσιαλ μιντια εγιναν ο τροπος της επαναστασης μας,με το τελευταιο κινητο μας διαμαρτυρομαστε για την τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα,ενδιαμεσα αναφερουμε ποσο καλα φαγαμε,τι μεζεδακι η γλυκο δοκιμασαμε,το επομενο μας ταξιδι αναψυχης και ποσο καλα πηδηξαμε η ποσο ονειρευομαστε να το κανουμε.

Γιατι Κυριε?

Ενας αστεγος φωναζει στο τουιτερ οτι θα τον πεταξουν συντομα στον δρομο απο την στεγη που του παρεχουν και κανενας δεν νοιαζεται η δεν καθεται να σκεφτει οτι ισως να ειναι και ο ιδιος ο επομενος που θα βρεθει στην ιδια κατασταση,και περιμενουμε τι?

Την σωτηρια απο τους ιδιους που μας εφτασαν σε αυτη την κατασταση,εως τοτε αν εχουμε μια δουλεια και την καλοπεραση μας....σε σχεση με τους αλλους που δεν εχουν ουτε αυτα εμεις θα συνεχιζουμε να διαμαρτυρομαστε περιμενοντας την λυση απο τον ουρανο.

Λαος που ξεχναει,αδιαφορει και επιμενει να πιστευει οτι θα τον βοηθησουν αλλοι χωρις αυτος να κανει απολυτως τιποτα ειναι χαμενος,αυτο εκμεταλευονται οσοι κυβερνουν τον τοπο,την διαμαρτυρια εως εκει....οχι λιγο πιο περα.

Γιατι Κυριε?

Την ιδια ωρα βαρια αρρωστοι ψαχνουν τα φαρμακα τους και το κρατος αδιαφορει,συνταξεις και επιδοματα σε ομαδες ανθρωπων με αναπηρια και οικονομικα προβληματα δεν πληρωνονται,μας απειλουν,μας τρομοκρατουν,μας λενε ψεματα και εμεις συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι μια μερα θα αλλαξουν ολα και θα ειμαστε οπως πριν.

Γιατι Κυριε?
Η ξεφτιλα τους εφτασε να χρησιμοποιουν παιδια,τα ιδια παιδια που δεν θα εχουν κανενα μελλον για να μας τρομοκρατησουν για αυτο το μελλον,οσοι θελουν την εξουσια ειναι επικινδυνοι και ανικανοι και ομως εμεις την αλλη Κυριακη θα τους δωσουμε το δικαιωμα να μας πουν οτι ειναι στην βουλη επειδη εμεις τους διαλεξαμε.

Μονοι μας βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας,και εκεινοι απλα μας βοηθανε να το κανουμε καλυτερα,δολια χωρα,δεν αξιζεις ουτε αυτους που σε κυβερνουν ουτε τους ψηφοφορους τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: