Κυριακή, Ιουνίου 24, 2012

H Ελλαδα που αξιζουμε

Να λοιπον ξανα τα ιδια,μια αναπηρη κυβερνηση μεταφερεται απο νοσοκομειο σε ιδιωτικη κλινικη,ο αοματος ειναι καλυτερος απο τον τελειως τυφλο και εμεις με ηλεκτρονικη πυξιδα περιφερομαστε περιμενοντας τι?

Την Ελλαδα που αξιζουμε με καρκινοπαθεις να ψαχνουν απεγνωσμενα τα φαρμακα τους απο φαρμακειο σε φαρμακειο,αληθεια γιατι Κυριε δεν υπαρχει και για αυτους η επιλογη της ιδιωτικης περιθαλψης οπως στον κουμουνιστη υπουργο των οικονομικων σας.

Και ενω οργανωνουν την ανασκελωμενη η μπρουμητα αντισταση τους κατα της τροικας εμεις τελειως παραδωμενοι και παραιτημενοι ελπιζουμε οτι τουλαχιστον η κατασταση δεν θα χειροτερεψει περισσοτερο,οσοι ειναι αστεγοι,ανεργοι,βυθισμενοι στην απελπισια τους δεν μας απασχολουν πλεον,ειναι ενα σημαδι της μοντερνας Αθηνας,η νεα ταξη πραγματων στην πραξη.

Ο καθε λαος πληρωνει για τις επιλογες του,κι εμεις θα πληρωσουμε τις επιλογες τον φοβισμενων και των βολεμενων αλλα και των αδιαφορων.
Και ενω συνεχεια ανακαλυπτουν συνταξιουχους που επι 11 χρονια επαιρναν παρανομα συνταξεις αλλων συνταξιουχων κι εγω αναρρωτιεμαι γιατι ολα αυτα τα ανακαλυπτουν μετα απο 11 χρονια,και ενω τα καναλακια ανακουφιστηκαν που δεν βγηκε ο Συριζα ωστε να τεθει επιτελους ενα τελος στην παρανομια των συχνοτητων τους.....

Οι τρεις μαγοι με τα δωρα μας δημοσιευσαν την χαρτα με οσα πιστευουν οτι θα πετυχουν τα επομενα 4 χρονια.

Και δεν αναφερεται πουθενα εκει ουτε καν σαν ιδεα η λεξη τιμωρια για οσους εφεραν την χωρα στο χαλι που βρισκεται τωρα.

Περιμενετε απο μια συμμορια να καταδικασει κανενα μελος της,θα καταρρευσει αυτανδρη μετα.

Οποτε μην περιμενετε ποτε...την Ελλαδα που αξιζουμε.
Διοτι αυτη ζουμε τωρα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: